Uz ove korake rešite najveće matematičke muke svog deteta!

22/02/2017 14:10

Uz ove korake rešite najveće matematičke muke svog deteta!

Jedna od najvećih boljki osnovaca, srednjoškolaca, pa i studenata jeste matematika. To je predmet prema kome deca imaju odbojnost i to samo zato što su od malih nogu slušali priče o tome koliko je ona teška. A u stvarnosti uopšte nije tako, jer kada joj se pristupi na pravi način, uz kreativna i jednostavna pojašnjenja, ona često postane i omiljeni predmet učenika.

I vaše dete može da zavoli matematiku i savlada je uz besplatan izveštaj koji je OKmatematika spremila za njega. Preuzmite ga već sada i pomozite detetu da na kraju polugodišta dođe do što bolje ocene!

Pogrešna predstava o matematici može da demorališe

Učenici i studenti koji su učili uz OKmatematiku, onlajn platformu za učenje matematike, koja im je pomogla da razumeju ovaj predmet i dođu do bolje ocene, podelili su razloge zbog kojih im je matematika teško padala dok se nisu upoznali s drugačijim pristupom radu.

Zbog neredovnog vežbanja, odsustva pažnje, nepoznavanja raznih mentalnih strategija oni su na matematiku gledali iz pogrešnog ugla, sve dok se nisu upoznali s kreativnim onlajn časovima.

Možda i vaše dete ima iste probleme, zato se potrudite da mu matematiku što više približite ili ipak dozvolite da to umesto vas urade stručnjaci u toj oblasti – profesori OKmatematike s višegodišnjim iskustvom.

Neka matematika konačno krene vašem detetu

Ne postoji čarobni štapić uz pomoć kog će vaš miljenik da savlada matematiku, kao ni bilo koji drugi školski predmet, niti bilo kakvu životnu prepreku. Ali uz savete koje ćete pronaći u besplatnoj knjizi za decu koju je pripremila OKmatematika vaše dete će bez poteškoća naučiti kako da zadrži fokus i motivaciju i ne odustane od učenja matematike.

Uz osam slikovito prikazanih koraka ono će sigurno lakše razumeti sve što ga je do sada mučilo u rešavanju zadataka i uspeti da matematiku doživi na potpuno drugačiji način. Budite sigurni!

Slajfna-edukacija

Učenje matematike je kao dečja igra

Ovo nije sve što možete pronaći u u besplatnom izveštaju.

OKmatematika je, pored svih ovih saveta, pripremila i cake za lakše rešavanje zadataka. Vaše dete će saznati kako da primeni tehniku leptira u matematičkim zadacima, kako se brojevi množe s brojem devet (9) u samo dva koraka i brojne druge trikove za lakše računanje.

Preuzmite svoj primerak besplatne knjige i pokažite detetu da matematika može biti igra. Uz OKmatematiku smo sigurni da će vaše dete to vrlo brzo i samo uvideti.

22/02/2017 14:10

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments