Sajam obrazovanja – EDUfair

29/01/2015 15:48

Sajam obrazovanja – EDUfair

EDUfair održava se 6. i 7. marta od 10 do 18 časova u hotelu “Crowne Plaza” (bivši “Continental”) na Novom Beogradu.

Sajam obrazovanja namenjen je maturantima koji još nisu odlučili koji će fakultet upisati ili žele da provere da li je njihov izbor dobar, ali i za studente koji razmišljaju o master studijama. edu-fair-2015

Na dvanaestom međunarodnom EDUfair-u će više od 80 domaćih i inostranih visokoškolskih ustanova iz 15 zemalja predstaviti svoje studijske programe i posetiocima pokazati koji mogućnosti imaju kad je u pitanju školovanje i njihova buduća karijera.

Sa sloganom “A šta ćeš ti da studiraš?” ovogodišnji EDUfair ističe koliko je važna odluka i izbor fakulteta. Ovo je jedna od najtežih odluka koju mlada osoba donosi, a predstavlja i jednu od najbitnijih jer na taj način bira čime će se baviti u životu.

Istraživanja pokuzuju da tek jedna od pet osoba uživa u onome čime se bavi i svoju profesiju radi sa zadovoljstvom. Kako bi se ovaj statistički podakat “popravio”, EDUfair svake godine savetuje preko 5.000 budućih i sadašnjih studenata.

Pokrovitelji EDUfair-a su i ove godine Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Grad Beograd. Ovogodišnja država – počasni gost je Austrija, čiji je obrazovni sistem jedan od najcenjenijih u Evropi. Austrija će svoje kvalitetne akademske i stručne programe predstaviti srpskim studentima.

Više o sajmu obrazovanja pronađite na sajtu EDUfair-a i na Fejsbuk stranici.

29/01/2015 15:48

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments