Ovo je najbolja novogodišnja odluka: Izaberite savremeno obrazovanje i osigurajte budućnost svog deteta

30/12/2016 15:12

Ovo je najbolja novogodišnja odluka: Izaberite savremeno obrazovanje i osigurajte budućnost svog deteta

Vaš praznični ritual pred kraj svake godine je sastavljanje liste novogodišnjih odluka i želja? I ovaj put je na prvom mestu odluka o ulaganju u sigurnu budućnost vašeg deteta. Međutim, ono što vas već godinama unazad muči je što ne znate kako da mu to omogućite i budete sigurni da će vaše dete krenuti pravim putem i postati uspešan i nezavisan čovek.

Sada je pravi trenutak da donesete najbolju novogodišnju odluku i svom detetu obezbedite srećnu i uspešnu 2017. i svaku narednu godinu, uz kvalitetno obrazovanje koje će mu otvoriti sva vrata. Vaše dete zaslužuje samo najbolje, zato izaberite školovanje u Savremenoj gimnaziji.

Prijavite se već sada, jer su povlašćeni uslovi upisa i školarine niže za 45% aktuelni samo do 3. januara.

Modernim obrazovanjem do uspeha

U Savremenoj gimnaziji možete izabrati jedan od tri programa: Kembridž, Nacionalni ili Kombinovani – bilingvalni, a za koji god da se odlučite budite sigurni da će profesori biti potpuno posvećeni vašem detetu. Školovanje uz modernu tehnologiju i najsavremenije uslove karta je za najprestižnije svetske univerzitete.

Savremena gimnazija radi po Kembridž planu i programu, koji ispunjava najviše standarde kvaliteta, ali i po planu i programu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, što je garancija da je ova škola pravi izbor za vaše dete. U jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama ‒ Intelligent Classroom i Google Technology Classroom, vaš budući gimnazijalac će svesku rado zameniti iPad uređajima, interaktivnom tablom i Google aplikacijama, i lako doći do više znanja. A vi ćete uvek moći da pratite njegov napredak u elektronskom dnevniku.

edukacija_prostorije

Savremeni gimnazijalci kao ambasadori svoje škole

U Savremenoj gimnaziji vlada disciplina, ali se uči bez stresa. Učenici stiču znanja na kreativan način, uz eksperimente u dobro opremljenoj laboratoriji, pravljenje holograma, kroz ogledne časove i raznovrsne vannastavne aktivnosti – posete kulturnim manifestacijama, nezaboravne izlete, organizovanje humanitarnih akcija… I to uz stalnu podršku profesora i ličnog mentora, uz čije savete lako dolaze do više znanja, koje im otvara brojne mogućnosti.

Savremeni gimnazijalci se mogu pohvaliti brojnim medaljama sa sportskih takmičenja, kao i takmičenja iz različitih predmeta. Ne zaostaju ni u iskazivanju svojih umetničkih talenata kroz predstave, nastupe svog benda i mnogobrojne radionice. Ovo je samo deo zdravog okruženja u kome učenici Savremene gimnazije stiču znanja i veštine za ceo život.

Obezbedite mesto u Savremenoj već danas

Vaše dete je sada na prekretnici, a na vama je da mu pomognete da njegov naredni korak bude i najbolji. Izbor srednje škole u kojoj će provesti naredne četiri godine neće samo odrediti njegov nastavak školovanja, već će značajno uticati na njegov uspeh i nakon toga.

Izaberite moderno školovanje u Savremenoj gimnaziji, jer je samo kvalitetno obrazovanje poklon koji nema rok trajanja. Zato zaboravite na slatkiše, odeću i druge materijalne poklone koji bi mu pružili samo kratkotrajnu radost i zadovoljstvo.

Požurite i prijavite se odmah, jer je broj mesta ograničen. Donesite najbolju novogodišnju odluku i upišite svoje dete u Savremenu gimnaziju do 3. januara po najpovoljnijim uslovima.

30/12/2016 15:12

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments