Izašla je rang-lista, a vi niste upisali željenu srednju školu? Saznajte zašto je ova loša vest zapravo odlična

13/07/2022 17:10

Izašla je rang-lista, a vi niste upisali željenu srednju školu? Saznajte zašto je ova loša vest zapravo odlična

Mala matura je prošla, a vaše dete nije upisalo srednju školu koja je bila prva na njegovoj listi želja. Muči vas i to da li će upisati školu koja ga ne zanima, u demotivišućem okruženju, koje će uništiti njegove potencijale? Ali zašto da vaše dete uništi čitavu budućnost zbog trenutne treme, loše koncentracije ili jednog propuštenog pitanja?

Odahnite. Vaše dete je napravilo grešku, i to potpuno opravdano, ali ne na prijemnom ispitu, već onda kada je na red došlo sastavljanje liste želja.

Kako sada to? Ono jednostavno nije imalo izbora, jer najbolja škola za vaše dete nije ni bila na spisku.

Pretvorite loše vesti u odlične

Izreka „Ko zna zašto je to dobro” nikada brže nije pokazala svoju istinitost. Umesto da brinete o tome u kojoj školi će vaše dete provesti naredne četiri godine, slobodno se radujte – budućnost mu se već sada osmehuje u Savremenoj gimnaziji.

Najsavremenija Kembridž gimnazija u Srbiji ostavila je pet mesta za male maturante koji nisu upisali željenu školu ili jednostavno žele da odmah osiguraju uspešnu budućnost. Samo njih petoro će dobiti jedinstvenu priliku da po povlašćenim uslovima upisa postanu savremeni gimnazijalci i ostvare 30% popusta na cenu školovanja!

Prijavite se odmah >>

Školovanje po programu uglednog Univerziteta u Kembridžu nije rezervisano samo za decu čiji roditelji imaju novca da im to priušte, a ovom prilikom Savremena gimnazija je to još jednom potvrdila. Prijavom obezbeđujete svom detetu najsavremenije školovanje za samo 327 evra mesečno.

Mali maturanti koji se prijave do popune mesta mogu da ostvare popust na Nacionalnom programu ili Kombinovanom Kembridž programu, u zavisnosti od toga da li žele da uče na srpskom ili na srpskom i engleskom jeziku.

Obezbedite svom detetu sigurnu i uspešnu budućnost. Pružite mu obrazovanje po najvišim svetskim standardima i rad u kreativnom i inovativnom okruženju, uz svakodnevno korišćenje najsavremenije tehnologije, koji će mu pomoći da stekne praktična znanja i veštine i tako ostvari sve svoje potencijale.

Požurite i prijavite se što pre!

Ne dozvolite da vaš mali maturant dobije bilo šta manje od najboljeg! Napravite prvi korak ka uspešnoj budućnosti svog deteta.

13/07/2022 17:10

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments