ITAcademy organizuje veliku rođendansku akciju i poklanja do 40% popusta + BONUS paket

12/06/2023 11:13

ITAcademy organizuje veliku rođendansku akciju i poklanja do 40% popusta + BONUS paket

Za rođendan obično slavljenici dobijaju poklone, ali ITAcademy za svoj rođendan organizuje nešto drugačiju proslavu. U rođendanskoj nedelji ITAcademy poklanja do čak 40% popusta na školarinu, a svi koji se prijave do petka, 16. juna, dobijaju i bonus paket koji vam omogućava da nakon završetka jednogodišnjeg programa besplatno nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba. Neograničen broj puta.

Ipak, broj upisanih po rođendanskim uslovima je ograničen, zato požurite i što pre rezervišite svoje mesto. Više informacija o tome kako da preuzmete poklon od ITAcademy saznajte putem ovog linka.

Najbrži put za dobijanje odlično plaćenog posla u IT sektoru

Školovanje na ITAcademy namenjeno je svima koji žele da ostvare uspeh i steknu praktična znanja i veštine koji će im osigurati visokoprofitabilnu IT karijeru.

Na ITAcademy imate mogućnost da se usavršite za neku od 6 glavnih IT oblasti: programiranje, administraciju mreža, dizajn, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija. Za koju god od ovih oblasti se odlučite, dovoljno vam je samo 12 meseci da postanete stručni za rad u IT sektoru, bez obzira na nivo vašeg prethodnog znanja.

Program ITAcademy ovlastilo je Odeljenje za međunarodne ispite prestižnog Univerziteta u Kembridžu, a nakon školovanja polaznici besplatno polažu za svetski priznate sertifikate koji im obezbeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice – Microsoft, Adobe, Autodesk, Oracle, Linux Professional Institute, Zend, Cisco, CompTIA, Unity, ISTQB, Python Institute samo su neki od njih.

Praktična znanja i najtraženije IT veštine na ITAcademy možete steći na način koji je u skladu sa vašim afinitetima: na tradicionalan način – prateći predavanja u najmodernijim učionicama uz rad sa vrhunskim predavačima, ili putem interneta – učenjem na daljinu, iz bilo kog grada i zemlje, preko najsavremenije Distance Learning platforme. Pritom, online polaznici prate sva predavanja, čitaju materijale, rešavaju testove i zadatke, rade direktno sa profesorima – kao da su u učionici.

Nekadašnji polaznici ITAcademy već uveliko rade najperspektivnije poslove i zarađuju visoke i sigurne plate. Za samo 12 meseci to možete i vi – potrebno je samo da se prijavite za školovanje na ITAcademy.

Školovanje kakvo ne pruža nijedna druga ustanova

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji vam pomažu da ostvarite uspešnu karijeru. Na taj način radno iskustvo neophodno za brži pronalazak posla stičete već tokom školovanja putem besplatnih programa, kao što su IT Practice Center i LINK Apprentice Program.

Zahvaljujući saradnji ITAcademy sa IT hubovima, polaznici nastave u Beogradu dobijaju besplatno 100 radnih sati u coworking prostorima za razvoj freelance karijere i startup biznisa. Uz to, na ITAcademy imate priliku da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika, što vam može omogućiti da radite svuda u svetu i lakše sarađujete sa klijentima u inostranstvu.

Nakon završenog jednogodišnjeg školovanja, polaznici ITAcademy imaju i mogućnost da obavljaju praksu ili da se čak zaposle u nekim od najprestižnijih IT kompanija na tržištu, jer kroz Centar za razvoj karijere (CCD) ITAcademy na različite načine poslovno sarađuje sa preko 300 uspešnih regionalnih kompanija. Pritom, ovo su samo neke od dodatnih beneficija koje školovanjem na ITAcademy dobijate potpuno besplatno.

Preuzmite svoj poklon za sigurnu budućnost

Podsećamo – rođendanska akcija ITAcademy traje do 16. juna. Ako i vi želite da sledeće godine zarađujete na najplaćenijim IT poslovima, sada je pravi trenutak da načinite prvi korak. Iskoristite fantastičan popust do 40% na školarinu i po značajno povoljnijim uslovima postanite vrhunski IT stručnjak. Uz to, BONUS paket koji dobijate u toku ove akcije obezbediće vam najsavremeniju edukaciju za ceo život!

Broj mesta za upis po rođendanskim uslovima je ograničen, zato ne čekajte – odmah se prijavite i osigurajte sebi uspešnu budućnost.

12/06/2023 11:13

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments