Do 40% popusta: Savremena osnovna škola i gimnazija vam poklanjaju za svoj rođendan

21/05/2020 15:41

Do 40% popusta: Savremena osnovna škola i gimnazija vam poklanjaju za svoj rođendan

Ne postoji bolji način za proslavu rođendana od druženja i darivanja prijatelja, a Savremena osnovna škola i gimnazija su ove godine odlučile da sve obraduju velikim rođendanskim popustom.

Tako će svi koji u periodu od 21. do 24. maja prijave svoje dete u Savremenu obezbediti upis po cenama nižim čak do 40%. Ne dozvolite da vam izmakne ova jedinstvena šansa da po najpovoljnijim uslovima obezbedite prestižno školovanje svog deteta. 

Kvalitetno obrazovanje za školarce od 6 do 19 godina u podsticajnom i modernom okruženju

Savremena osnovna škola i gimnazija predstavljaju najmoderniji obrazovni sistem u ovom delu Evrope, koji je akreditovalo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i prestižni Univerzitet u Kembridžu, gde učenici nastavu mogu da prate ili isključivo na srpskom jeziku ili dvojezično – na srpskom i engleskom jeziku.

Misija Savremene je da učenici kreiraju sopstvene projekte i realizuju ih sa strašću, razvijajući širok spektar znanja i veština, kako bi postali ličnosti spremne da se suoče sa izazovima koji ih očekuju u budućnosti.

Nastava i raznovrsne vannastavne aktivnosti odvijaju se u modernim i odlično opremljenim učionicama, prostorijama za odmor i sportskim terenima i salama.

Savremena osnovna škola – škola koja podstiče razvoj deteta

Savremena osnovna škola se nalazi u prelepom ambijentu Novog Beograda i predstavlja idealno okruženje za kompletan razvoj dečje ličnosti i talenata. U nastavi se primenjuje koncept razvoja višestruke inteligencije i multidisciplinarnost, a interaktivni i kreativni časovi, prilagođeni potrebama i afinitetima deteta i podržani najsavremenijom edukativnom tehnologijom, daju maksimalne rezultate.

I to sve po ceni već od 283 evra mesečno!

Savremeni osnovci usvajaju vrednosti kao što su negovanje prijateljstava, poštovanje različitosti i razvoj svesti o društvu i okolini. Deca se pripremaju za budućnost kroz aktivnu i projektnu nastavu koja razvija veštine timskog rada i rešavanja problema.

Nastavni program se odvija po Nacionalnom i Kombinovanom programu, a izuzetna pažnja se poklanja igri, zabavi i podsticanju kreativnosti. Učitelji i nastavnici na edukativan, zabavan i tehnološki podržan način sprovode proces obrazovanja, prilazeći svakom učeniku na jedinstven način sa ciljem da svako dete ostvari pun potencijal.

Savremena gimnazija – najmodernija Kembridž škola u regionu

Cilj Savremene gimnazije je da od svojih učenika stvori građane sveta: visokoobrazovane, moderne, uspešne i nadasve odgovorne ljude, kojima će nakon školovanja biti širom otvorena vrata najprestižnijih svetskih univerziteta. 

Nastava je interdisciplinarna i interaktivna i odvija se u moderno opremljenim prostorijama u najstrožem centru Beograda, u samom srcu prestonice, a njih čine Intelligent i Google Technology učionice, kakvim se mogu pohvaliti samo najmodernije škole sveta. Učenicima su na raspolaganju iPad uređaji, Amazon Echo, Samsung Gear VR, 3D štampači i mnoga druga tehnička pomagala, kao i platforma za učenje na daljinu (Distance Learning Platform), dok roditelji putem elektronskog dnevnika u svakom trenutku mogu da provere uspeh deteta.

Svi koji se tokom rođendanske nedelje prijave za upis dobijaju specijalan popust po kojem najmodernije obrazovanje dobijaju po ceni već od 161 evro mesečno.

Poklonite svom detetu najmodernije školovanje po ceni prosečne rate za letovanje

Rođendanski SUPER popust Savremene prilika je koju ne smete propustiti. Poklonite svom detetu najsavremenije obrazovanje u najmodernijim školama u ovom delu Evrope po povlašćenim cenama.

Prijavite svog osnovca ili gimnazijalca do 24. maja i iskoristite popust na školarinu do 40%.

21/05/2020 15:41

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments