Viber poboljšao svoje opcije

16/12/2014 12:17

Viber poboljšao svoje opcije

Viber je jedna od najpopularnijih aplikacija. Zbog mnogih prednosti koje ima, kao što su činjenica da je preko Viber-a moguće razgovarati i dopisivati se besplatno samo uz internet konekciju, a pored svih kvaliteta u komuniciranju koje nudi, ne zauzima puno memorije na telefonu i ne troši bateriju.

Posle samo malo više od 4 godine koliko postoji (prvo u verziji za Ajfon 2, a kasnije i kao Android aplikacija) prešao je od organičenog broja korisnika (50.000 korisnika) na neograničen broj, a od nedavno je aplikacija Viber dostupna i za računare.

Promene u Viber-u unapredile su ovu aplikaciju. Pored toga što je uveo igrice koje su besplatne, Viber je omogućio korišćenje 3D animacija mnogo većem broju svojih korisnika.

Viber igre

Od sada besplatne igrice na Viber-u mogu da igradju i korisnici ove aplikacije koji su iz država – Belorusija, Malezija, Singapur, Ukrajina i Izrael, a u Srbiji će igranje na Viber-u biti moguće od početka 2015. godine. Putem Viber aplikacije moguće je igrati i u paru sa tom listama rezultata i nagradama.

3D animacije

3D animacije nisu novost i već su dostupne velikom broju korisnika Viber-a i pomoću njih moguće je kreiranje 3D video poruka. Kada u Galeriji Viber-a izaberete 3D junaka (koji mogu biti besplatni ili promo) odaberite pozadinu i snimite glas i dobićete jedinstvenu poruku koju možete poslati bilo kome.

Viber sličice

Sticker Market nudi novih 10 galerija sa sličicama-stikerima koji su besplatni a neki se i plaćaju. Sada su u ponudi nive božićne i novogodišnje Viber sličice.

Public chats

S obzirom na to da je sve više poznatih koji koriste Viber i koji ćaskaju sa svojim obožavaocima, javno ćaskanje (Public chats) je sada sa boljim performansima kako bi bilo još lakše koristiti ovu opciju.

16/12/2014 12:17

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments