Povratak stare Sega Mega Drive konzole!

10/11/2016 14:05

Povratak stare Sega Mega Drive konzole!

Veliki broj sad već odraslih ljudi svoje detinjstvo provelo je igrajući igrice na omiljenoj Sega Mega Drive konzoli. Sada postoji šansa da popularnost Sege ponovo zaživi!

Naime, iako Sega već dugo ne proizvodi hardver i fokusirana je na softver, ova kompanija je ostala upamćena po svojoj konzoli – koja će uskoro ponovo početi da se proizvode.

Naravno, ponovnom proizvodnjom svoje konzole, kompanija Sega se neće takmičiti sa kompanijama Sony, Microsoft ili Nintendo. Cilj je da se proizvede limitirana edicija konzole koja će podsećati na prošlost.

Nova-stara Sega konzola će biti proizvedena u limitiranom izdanju i imaće slot za ketridž, pa će svi koji još uvek imaju neoštećene stare ketridže moći da ih koriste u novoj Mega Drie konzoli.

Uz konzolu dolazi i klasični džojstik sa tri tastera, a u svojoj memoriji će imati uskladištene 22 klasične igre za sve ljubitelje Sega Mega konzole.

Prema najavama, ova konzola će se u prodaji naći tek polovinom 2017. godine, tačnije u junu mesecu, a koštaće 138 dolara!

10/11/2016 14:05

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments