Konkurs za mlade autore “Rukopisi 39”

18/01/2016 10:42

Konkurs za mlade autore “Rukopisi 39”

Konkurs za Zbornik poezije i kratke proze mladih autora sa prostora bivše Jugoslavije – “Rukopisi 39” raspisao je Dom omladine Pančevo.

Na konkursu pravo učešća imaju mladi autori od 15 do 30 godina koji pišu na jezicima bivših Jugoslovenskih republika, kao i na jezicima nacionalnih manjina.

Autori i autorske mogu na konkurs poslati tri pesme i/ili tri priče. Pesme mogu biti dužine do dve kucane strane, a priče do tri kucane strane (veličina fonta 12).

Radovi koji se šalju na konkurs potpisuju se punim imenom i prezimenom, a uz dela dostavljaju se i osnovni podaci autora: godina rođenja, adresa, broj telefona, mejl adresa.

Prijavljivanje na konkurs se vrši slanjem radova na adresu: Dom omladine, Svetog Save 10, 26 000 Pančevo, Srbija (s naznakom ,,Za Rukopise 39″) ili mejlom na adresu [email protected].

Krajnji rok za slanje radova na konkurs “Rukopisi 39” je 20. februar.

Zbornik poezij i kratke proze “Rukopisi 39” će biti objavljen početkom maja 2016. godine, a krajem maja meseca biće promovisan u pančevu, kada će biti održan i dvodnevni festival, na kom mogu prisustvovati i učesnici konkursa. Oni koji ne budu mogli da prisustvuju – primerci Zbornika biće poslati poštom.

18/01/2016 10:42

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments