Konkurs iz oblasti animacije i filma – Giraf 11

13/03/2015 14:27

Konkurs iz oblasti animacije i filma – Giraf 11

Jedanaesti po redu međunarodni festival nezavisne animacije The GIRAF poziva sve nezavisne animatore širom sveta da se prijave.

Website: www.giraffest.ca
Država: Kanada
Oblast: animacija, film
Jezik: engleski
Nagrada: prikazivanje vašeg filma u okviru programa festivala
Rok za prijavu: 17. jul 2015. godine
Otvoren za: studente ili iskusne umetnike koji mogu da prikažu svoj filmski rad

Poziv je otvoren za kratke i dugometražne filmove koji mogu biti apstraktni ili žanrovski, crtani ili kompjuterski animirani, rad studenta ili iskusnog umetnika. Ako je nezavistan i umetnički, može imati mesto na GIRAF festivalu.

Festival Giraf koji je u organizaciji The Quickdraw Animation Society posvećen je  traženju novih talenata i njihova misija je da prikažu apsolutno najbolju nezavisnu animaciju, bez obzira na medij. Giraf je posvećen podizanju svesti o animaciji kao umetničkoj formi kroz interaktivne aktivnosti koje obuhvataju radionice, razgovore sa umetnicima, posete umetnika i prikazivanje animacija. Festival će se održati u novembru 2015 godine u gradu Kalgari, provincija Alberta, Kanada.

Kvalifikovanost

Njihova misija je da prikažu apsolutno najbolje nezavisne animacije bez obzira na medij. Apstraktno? Žanrovski? Kadar-po-kadar? Računarska Grafika? Žele sve da vide. Ako možeš to da ponudiš, slobodno se prijavi.

Popunjavanjem formulara prilažeš i svoj film na razmatranje GIRAF festivalu. Što znači da imaš pravo da distribuiraš film koji prilažeš.

Nagrada

Mogućnost za prikazivanje filma tokom festivala.

Kako se prijaviti?

Klikni ovde za prijavu.

Svi izabrani umetnici dobiće honorar za prikazivanje filma koji je zasnovan prema smernicama Independent Media Arts Alliance. A sve što oni traže jeste da proširite vest i ohrabrite druge animatore da takođe  proslede njihove radove. Prijava se ne naplaćuje.

Za dodatne informacije posetite zvaničnu veb stranicu.

Ostale nagradne konkurse možete pogledati OVDE

13/03/2015 14:27

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments