Foto-konkurs – “Kreacija vredna pažnje”

16/10/2014 13:59

Foto-konkurs – “Kreacija vredna pažnje”

Studentska orgnizacija ESTIEM LG Belgrade u sklopu projekta “Budi Coolturan” 2014. organizuje i nagradni foto-konkurs “Kreacija vredna pažnje”.
Konkurs je otvoren do 20. oktobra 2014. godine. za studente sa teritorije Beograda.
Uslovi konkursa:
 • Fotografije treba dostaviti u minimalnoj rezoluciji od 96dpi, JPG (JPEG) formatu. Dozvoljene su korekcije boje i oštrine. Poslati jednu fotografiju.
 • Fotografije slati elektronskom poštom na e-mail adresu  [email protected] , najkasnije do 20. oktobra, sa podacima (Ime i Prezime, fakultet, godina, motiv na fotografiji i šta je bila njihova inspiracija slikanja baš tog motiva – ne duže od dva reda).
 • Prispele fotografije će biti izložene za vreme realizacije projekta u prostoriji predvidjenoj za foto-konkurs.
 • Stručni žiri odabraće pobedničku fotografiju konkursa i održaće se proglašenje  pobednika kao i osoba koje su osvojile drugu i treću nagradu  na predotvaranju projekta 24.oktobra.
 • Sve fotografije poslate na foto-konkurs biće izložene na jedom mestu na papiru veličina 20×30, izuzev pobedničke koja će biti veće veličine 30 x 40.
 • Fotografi kao autori zadržavaju sva moralna prava na njihova  autorska dela i organizator se obavezuje da će fotografije uvek biti objavljene sa njihovim podacima.

Organizatori mogu koristiti prijavljene fotografije u marketinške svrhe i radi promovisanja.

 • Organizator zadržava pravo da prihvati ili ne prihvati fotografiju za koju smatra da ne odgovara temi postavljenog konkursa ili koja tehnički ne zadovoljava minimum kriterijuma koji određuje konkurs, bez posebnih objašnjenja.
 • ESTIEM LG Belgrade i  stručni žiri ne snose odgovornost u slučaju zloupotrebe autorskih prava od strane samih učesnika ili trećih osoba za fotografije prijavljene na konkursu.

Obezbeđene su nagrade za prva tri mesta, i to:

 1. mesto: putovanje od Puzzle Group na Jahorinu
 2. mesto: kurs stranog jezika od centra za strane jezike Top Class
 3. mesto: poklon paket Adidas

Dodatne informacija možete dobiti putem mejla: [email protected]

Ostale nagradne konkurse pogledajte OVDE

16/10/2014 13:59

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments