Otvoren foto-konkurs “Susret koji znači”

06/09/2016 10:20

Otvoren foto-konkurs “Susret koji znači”

Povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja, koji se obeležava 10. oktobra, Institut za javno zdravlje Vojvodine raspisao je foto-konkurs pod nazivom “Susret koji znači”.

Foto-konkurs je otvoren do 30. septembra.

Ovogodišnja kampanja povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja sprovodi se pod nazivom “Jaka zajednica, zdravi ljudi” i promoviše važnost brige o drugima, odnosno razvijanje empatije, skladnih, solidarnih i humanih odnosa među ljudima koji predstavljaju osnovu životnog blagostanja u okviru jedne zajednice.

Svi zainteresovani mogu poslati od jedne do pet fotografija i kratak opis svake – u formi proze ili poezije očekuje se autorova vizija “Susreta koji znači”.

Fotografije se dostavljaju u jpg formatu, slanjem u mejlu na adresu [email protected]. Uz radove dostavlja se i opis, kao i osnovni podaci o autoru/autorki (ime i prezime, kontakt telefon, mejl adresa).

Pristigle fotografije sa opisom biće prikazane na Facebook stranici kampanje a odabrani radovi će biti odštampani i prikazani na javnoj manifestaciji koja će se održati 10. oktobra.

Za najbolje, organizatori su pripremili i zanimljive nagrade – 1. Akciona kamera (Lamax Action x8), 2. Tablet (Alpha tablet AT 718WBK) i 3. Dvogled (Falcon 7×50).

Kampanju „Jaka zajednica, zdravi ljudi” sprovodi Institut za javno zdravlje Vojvodine pod pokroviteljstvom Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada.

06/09/2016 10:20

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments