Vikend- navike organizovanih ljudi

07/02/2018 11:51

Vikend- navike organizovanih ljudi

Svako od nas napravi mnogo više planova za vikend, nego što ima sati u toku jednog dana. Kako biste maksimalno iskoristili slobodno vreme i stigli da uradite sve, poslušajte savete veoma dobro organizovanih pojedinaca.

Najbolje vikend- navike organizovanih ljudi

  1. Uspeh u petak– pre nego što se sasvim prepustite čarima vikenda, izdvojte nekoliko minuta u petak i postavite prioritete za ponedeljak ujutro, bilo da su u pitanju radni zadaci na poslu ili obaveze u školi. Tako ćete spremno dočekati novu radnu nedelju, a nećete razmišljati o obavezama za vikend.
  2. Spontani planovi– naravno, u toku vikenda, pored odmora, planiramo i da spremimo dom, vidimo se sa prijateljima, odemo u šoping… Nemojte se opterećivati ako ne postignete sve. Radite taj dan šta vam se radi i ne pretrpavajte se obavezama.
  3. Odmor– izaberite nedelju kao dan za potpuni domor, bez ikakvih planova. Pročitajte knjigu, pogledajte seriju i ne razmišljajte o obavezama.
  4. Ne nosite posao kući– po svaku cenu izbegavajte ovu naviku. Vikend je vreme za vas i privatni život, bez upletanja posla.
07/02/2018 11:51

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments