Horoskop za petak, 12. avgust 2016. godine

11/08/2016 21:00

Horoskop za petak, 12. avgust 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 12. avgust 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Pozitivan stav i optimizam kojim zračite pomažu vam u rešavanju teških poslovnih problema i izazova – ostanite takvi!

Ljubav: Nemojte pretpostavljati ništa – pitajte partnera sve šta vas zanima i razbijte svoje sumnje! Slobodni pripadnici znaka osećaju emotivnu dilemu, ali rešenje je da sagledate širu sliku.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: U narednom periodu nećete imati vremena za previše predomišljanja ili nedoumica. Imajte dovoljno samopouzdanja i nemojte se kolebati – znanje i veštine koje ste do sada stekli dovoljne su da nastavite ka uspehu.

Ljubav: Pred vama su novi emotivni izazovi koji mogu da Vas promene, ali i da Vam donesu probleme, bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. Važno je da budete iskreni.

Zdravlje: Aktivan odmor i relaksacija je ono što vam je potrebno da biste se osećali bolje.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Na poslu vam sve izgleda izazovno i zabavno. Iskoristite taj period – naučite nešto novo što će Vam sigurno doneti uspeh i napredak u radu.

Ljubav: Potrebno Vam je da partner/partnerka razume sve Vaše životne odluke – budite iskreniji i otvoreniji po tom pitanju i dobićete ono što želite. Slobodni pripadnici znaka polažu previše nade u novo poznanstvo.

Zdravlje: Razmišljajte pozitivno i uživajte u danu!


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Iako je leto u punom jeku – za Vas trenutno nema odmora. Rad koji Vam predstoji može Vam doneti mnogo više od novčane zarade, a kontakti koje ste stekli pomoćiće Vam i u narednom periodu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu se opeći i biti povređeni – ukoliko ne poslušaju svoju intuiciju vezano za osobu za koju su trenutno zainteresovani. Ako ste u vezi – nemojte zapostavljati prijatelje zbog partnera.

Zdravlje: Smanjite stres i izbegavajte konflikte.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Iako ne želite da se pomirite sa uslovima koji su Vam nametnuti, u ovoj situaciji nemate izbor. Naučite da se prilagođavate – tako ćete izbeći dodatan stres.

Ljubav: Partnera smatrate svojim saputnikom u pravom smislu te reči. Sve radite zajedno i na taj način uspevate da održite harmoniju u vezi. Ako ste sami – u potrazi za pravom osobom možete naići na puno različitih ljudi – budite spremni na to.

Zdravlje: Promenite način ishrane.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Vaše dosadašnje angažovanje otvoriće Vam više poslovnih ponuda nego što ste mogli i da zamislite. Ostanite hladne glave i nastavite u istom tempu – uspeh Vam je zagarantovan.

Ljubav: Emotivni nemir koji osećate može biti uzrokovan odnosom sa nekim iz svog okruženja. Preispitajte svoje izbore.

Zdravlje: Uskladite svoje potrebe sa mogućnostima.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Odlično ste snalazite u različitim situacijama i pokazujete svoju sposobnost da ostanete pribrani i produktivni čak i kada radite pod pritiskom vremenskih rokova.

Ljubav: Ako ste slobodni – postoji neko ko vas intrigira iako to čak ni sebi ne želite da priznate. Razmislite zbog čega je to tako. U vezi vlada harmonija.

Zdravlje: Poboljšajte svoju koncentraciju i izbegavajte sve što vas odvraća od cilja.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: U poslu se oslanjate na svoju intuiciju koja ja potpomognuta znanjem i iskustvom, zbog čega vas saradnici poštuju. Iskoristite situaciju za napredovanje.

Ljubav: Previše razmišljate o nekome ko Vam nije dostupan. Zbog posla ste zapustili partnera. Dajte mu do znanja da je to samo privremeno.

Zdravlje: Održavajte lepo raspoloženje i budite izvor pozitivne energije ljudima koje volite.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Stalno se upoređujete sa okolinom i imate potrebu da započinjete ozbiljne rasprave. To nije način da se dokažete među saradnicima. Morate ispoštovati osnovna moralna načela.

Ljubav: Stavljate previše zahteva pred voljenu osobu. Male stvari čine život i one mogu biti dovoljne za sreću ukoliko znate kako u njima da uživate.

Zdravlje: Dan završite nečim što vas opušta.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Držite se zlatnog pravila – manje priče, više posla i upravo zato uspevate više nego vaši saradnici. Produktivni ste i ostvarujete uspeh na više strana.

Ljubav: Ako želite poboljšanje na emotivnom planu, vreme je da privučete pažnju partnera i inspirišete ga na uzbudljivu zabavu. Ukoliko niste u vezi – nemojte biti toliko tajanstveni, pokažite interesovanje.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i svoju fizičku aktivnost.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Kao i uvek – situacije tumačite na sebi svojstven način i ignorišete sve što vam se ne dopada, pogotovo u poslovnom okuženju. Poslušajte upozorenja i sugestije saradnika koji su vam bliski.

Ljubav: Zapitajte se kome možete da se obratite za emotivnu podršku, ako od parntera ne možete da je dobijete. Sačuvajte hladnu glavu kada se susretnete sa jednom atraktivnom osobom.

Zdravlje: Vaše psiho-fizičko stanje je u savršenom balansu!


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ukoliko želite da okolinu prilagodite svojim zahtevima morate znati šta radite i ostaviti zaista takav utisak. Ako ste na pravom mestu u pravo vreme sve je moguće.

Ljubav: Nekad je u redu biti impulsivan, nema uvek vremena za promišljanje. Ne dozvolite da vas neko sputava, umesto da vam pruža podršku i emotivnu stabilnost koja vam je potrebna.

Zdravlje: Nađite svoju oazu mira i relaksacije.

11/08/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments