SREĆAN ROĐENDAN, INTERNETE: InternetAcademy vam za Dan interneta POKLANJA DO 560€ POPUSTA

30/10/2020 09:36

SREĆAN ROĐENDAN, INTERNETE: InternetAcademy vam za Dan interneta POKLANJA DO 560€ POPUSTA

Dvadeset devetog oktobra 1969. godine u 22:30 u laboratoriji na Univerzitetu u Kaliforniji, prva elektronska poruka poslata je sa jednog kompjutera na drugi. Nije bilo reči o nekom inspirativnom ispisu. I tadašnji programeri su bili pragmatični. Pokušali su da otkucaju reč „login”, ali je sistem pao nakon „o”. Upravo to „lo” je označilo rođenje interneta kakvim ga danas poznajemo, te se stoga svake godine, počev od 2005, na ovaj dan slavi Dan interneta. Datum se obeležava i u Srbiji.

Gde drugo nego na InternetAcademy?

Povodom „rođendana” jedne od najznačajnijih inovacija u istoriji, InternetAcademy nagrađuje svoje buduće polaznike sniženim cenama školovanja i do 560 evra do 31. oktobra, kako biste i sami mogli da postanete jedan od eksperata u virtuelnom okruženju kao što su menadžeri elektronskih prodavnica, SEO i PPC menadžeri i community menadžeri. Da li ste spremni da unovčite svaki trenutak korišćenja interneta?

Upišite se na InternetAcademy i zaplovite u vode profitabilnog digitalnog biznisa i marketinga.

Ulaganje u obrazovanje na InternetAcademy donosi rekordno kratak povraćaj investicije

Čovek bi trebalo da uči i da se usavršava tokom čitavog života. Najpre kroz formalno i neformalno obrazovanje, a potom i kroz posao. Najracionalnija odluka o karijernom usmerenju jeste ona skrojena prema njegovim sopstvenim interesovanjima i aspiracijama, a u skladu sa potrebama tržišta rada.

InternetAcademy vam nudi širok opseg isplativih zanimanja za koja možete da se školujete, te ćete sigurno pronaći ono koje najviše odgovara vama.

Oni koji uspešno pronalaze posao odmah nakon završenog jednogodišnjeg InternetAcademy programa i za koje je biro za nezaposlene misaona imenica garantuju vam da je vaše buduće zvanje prilagođeno, kako današnjici tako i sutrašnjici tržišta rada.

Zahvaljujući inovativnom pristupu razvijanom više od 20 godina u sklopu sistema koji broji blizu 50 obrazovnih servisa, ustanova i instituta, za samo 12 meseci steći ćete znanja i veštine za koje bi vam inače bilo neophodno tri ili četiri godine, kao i ekvivalentna perspektivna zvanja.

Školovanjem na InternetAcademy možete postati: E-Commerce Manager & Entrepreneur, Online Sales and E-Business Development Manager, Content & SEO Manager, Social Media, Online PR & Community Manager, PPC & Digital Channels Manager, Digital Media Planner & Account Manager, E-Business & Internet Marketing Manager i Web Project Manager & Data Analyst.

Obezbedite sebi školovanje vrhunskog kvaliteta koje ćete svojim budućim poslodavcima potvrditi svetski priznatim sertifikatima prestižnih institucija kao što su Cambridge, IQN, CIM i Google, i to za samo 133 ili 142 evra mesečno.

Zaposleni u digitalu taj novac prosečno zarade za jedan dan posla, bez prekovremenog rada. Dakle, povraćaj investicije u InternetAcademy školarinu desio bi se u rekordno kratkom roku. Već trinaestog dana u digitalnom biznisu i marketingu isplatili biste uložena sredstva.

I eto slučaja u kome tipično nesrećan broj donosi sreću!

Na internetu ili na Akademiji – odluka je na vama!

I dok su se mnoge institucije u školovanju putem interneta oprobale tek tokom trenutne zdravstvene krize i prave prve pomalo nesigurne korake na tom polju, InternetAcademy poseduje višegodišnje iskustvo u korišćenju Distance Learning platforme. Ona čini osnovu sistema za učenje na daljinu, građenog na osnovu najboljih praksi iz sveta, a potpuno je domaći proizvod. Pomoću nje polaznici stiču znanja i veštine online, nimalo ne gubeći na kvalitetu svog obrazovanja u poređenju sa kolegama koje su se odlučile za tradicionalnu nastavu. U njenoj izradi implementirani su svi elementi neophodni za potpunu simulaciju nastavnog procesa u bilo kojoj sredini koju krajnji korisnik izabere. 

Sve one koji se ipak odluče za jednogodišnje usavršavanje uživo očekuju moderno opremljene i prijatne učionice u Beogradu.

Od 1969. godine do danas jedna od najznačajnijih inovacija u istoriji je prešla dug put. Za razliku od ljudi koji s godinama postaju sporiji, internet se ubrzavao i unapređivao.

Dani kada je dial-up pucao pred sam kraj tročasovnog skidanja omiljene pesme u mp3 formatu su daleko iza nas. Sva sreća! Lišeni smo stresa pred dolazak mesečnog računa za telefon i privremenog bega od kuće kada roditelji vide iznos. Sada imamo priliku da vreme provedeno na internetu višestruko unovčimo, umesto da ga skupo plaćamo.

Ugrabite je i vi!

Uštedite i do 560 evra na InternetAcademy školarini i potrošite ih na alternativne načine

Sticanje perspektivnog zvanja u oblasti digitalnog biznisa i marketinga na InternetAcademy trenutno košta i do 560 evra manje. Međutim, snižena cena InternetAcademy školarine je ponuda ograničenog trajanja. Ukoliko se prijavite za neki od jednogodišnjih programa do 31. oktobra, taj novac zadržaćete u kućnom budžetu. Na vama je da odlučite na šta ćete ga potrošiti. 

Sladokusci, opskrbite se višegodišnjim zalihama čokolade! Ljubitelji serija i filmova, to su meseci i meseci pretplate na streaming sajtovima. Ako u vama čuči preduzetnički duh, taj novac vam je otprilike dovoljan da pazarite laptop i da unovčite znanja i veštine koje ste stekli na InternetAcademy. Poslednje rešenje je svakako najisplativije i najracionalnije. Ipak, možda već posedujete dobar računar ili imate preveliku ljubav prema slatkišima ili pak chillu. Nismo tu da odlučujemo umesto vas, samo da posavetujemo. 

Čemu god namenili 560 evra koje ćete uštedeti započevši školovanje na InternetAcademy tokom promotivnog perioda, najekonomičnije je da ih uštedite. Iskoristite sniženu cenu InternetAcademy školovanja, koja ističe 31. oktobra.

Kao stručnjaka digitalnog biznisa i marketinga očekuje vas velika plata. Dakle, nabavite prostraniji novčanik i prijavite se!

I da… Još jedna stvar. Iako je pred nama zima, ne zaboravite da je budućnost pred vama blistava. Pripremite naočare za sunce! Možda završite na Baliju.

30/10/2020 09:36

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments