Prijava za 35 volonterskih kampova

20/06/2016 10:32

Prijava za 35 volonterskih kampova

Raspisan je konkurs za prijavu za volontiranje na jednom od 35 međunarodnih volonterskih kampova koji će se održavati tokom leta širom zemlje.

Konkurs raspisuju Mladi istraživači Srbije – Volonterski servis Srbije, u saradnji sa više od 30 partnerskih organizacija.

Na letnjim volonterskih kampovia biće okupljeni strani i domaći volonteri u lokalnim zajednicama koji tokom trahanja programa rade na poslovima od javnog interesa za tu zajednicu, istovremeno usavršavajući veštine i stičući prijatelje za ceo život.

U okviru programa “Mladi su zakon”, Mladi istraživači Srbije kreirali su posebnu internet stranicu kampovi.mis.org.rs na kojoj svi zainteresovani mogu brzo i lako doći do informacija o 35 kampova koji se organizuju ovog leta u Srbiji, načinu prijavljivanja i iskustvima volontera i volonterki koji su ranijih godina učestvovali u sličnim programima.

Ove godine kampovi će biti organizovani u Nišu, Niškoj banji, Subotici, Bačkom Petrovcu, Beogradu, Irigu, Smederevskoj Palanci, Pančevu, Loznici, Kovinu, Sremskim Karlovcima, Valjevu, Kosjeriću, Staroj Pazovi, Boru, Brusu, Kruševcu, Titelu i Pećincima.

Lista kampova nalazi se ovde.

Ne postoji poseban kriterijum za odabir – mesta se raspoređuju na osnovu redosleda prijava.

Dodatne informacije mogu se dobiti od Mladih istraživača Srbije putem telefona 011 311 6663.

Program “Mladi su zakon” i projekat “Nacionalni program volontiranja mladih Mladi su zakon” finansijski je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

20/06/2016 10:32

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments