Sajam volontiranja u Beogradu

22/05/2015 09:25

Sajam volontiranja u Beogradu

Na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu u petak i subotu – 22. i 23. maja, od 12 do 18 časova, održaće se Sajam volontiranja.

Na sajmu će svoje programe, koje ne bi mogli da ostvare bez volontera, predstaviti 30 organizacija, ustanova, festivala i socijalnih preduzeća.

Svi zainteresovani će moći da se upoznaju i informišu o radu svih organizacija koje učestvuju na Sajmu i da saznaju više o njihovim programima.

“Volontiranje je prava prilika da se steknu nova znanja i iskustva koja mogu biti ključna za razvoj karijere. Volontiranje razvija ono najplemenitije u čoveku i afirmiše vrednosti koje su osnova civilnog društva. Sajam će pružiti priliku svima da postanu deo pozitivnih promena u društvu i urade nešto na šta će biti uvek ponosni”, navode organizatori.

U sklopu projekta “Volontiraj” održava se i ovaj Sajam volontiranja, a sve je u organizaciji Smart kolektiva u partnerstvu sa Regionalnim volonterskim centrom Pančevo, koje podržava Ambasada SAD u Beogradu.

Cilj projekta je da se promoviše volonterizam u Srbiji, ali i da se građanima ponudi konkretna prilika za volontiranje.

Organizacije kojima su volonteri potrebni takođe na ovaj način dobijaju priliku da se predstave građanima koji će možda biti zainteresovani da baš u nekoj od tih organizacija volontira.

Više informacija o Sajmu volonitranja nalazi se ovde.

Izvor: RTV

22/05/2015 09:25

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments