Prolećni sajam zapošljavanja – LINK2job

14/04/2016 12:58

Prolećni sajam zapošljavanja – LINK2job

Ako ste nezaposleni ili želite da postojeće radno mesto zamenite boljim – prolećni sajam zapošljavanja LINK2job je pravo mesto za vas.

Sajam LINK2job se održava u petak, 22. aprila 2016. godine od 18 časova u banket sali hotela Jugoslavija na Novom Beogradu.

Kvalitetan i svima dostupan sadržaj

Svi koji posete sajam dobiće besplatan kurs engleskog jezika ili jedan od modula ECDL kursa po izboru, a imaće priliku i da uživaju u brojnim besplatnim sadržajima koji će im pomoći da unaprede svoje veštine, obogate svoj CV i tako lakše dođu do željenog posla.

Besplatan kurs se može izabrati i rezervisati ovde, a na samom sajmu se može potvrditi rezervacija poklon-kursa po želji.

Posetioci sajma će imati priliku da se povežu sa brojnim uspešnim kompanijama koje će na tražiti nove kadrove, a među poslodavcima su: Comtrade, P3 Communications, Delhaize Serbia, Zepter, Trizma, Wiener Stadtische, Metro, obrazovne ustanove ITAcademy, BusinessAcademy i Savremena gimnazija i mnogi drugi.

Bogat program za nove veštine

Osim mogućnosti da se direktno predstave poznatim i uspešnim kompanijama, posetioci će imati priliku da besplatno izrade profesionalne fotografije za CV koje će praviti eksperti za obradu fotografije.

Svi koji posete Job Box kutak imaće priliku da nauče trikove o tome kako da se najbolje predstave na intervjuu za posao, a igrom u Social Network Corneru imaće priliku da osvoje vredne nagrade.

Na brojnim predavanjima posetioci će imati priliku da otkriju kako mogu da pronađu posao preko LinkedIn-a, kako da započnu freelance karijeru i zarađuju od kuće, kao i kako da steknu brojna nova saznanja koja mogu pomoći svima da pronađu svoj posao iz snova.

Podrška u izgradnji karijere

Sajam zapošljavanja LINK2job je projekat LINK Centra za razvoj karijere koji su podržali Grad Beograd i Nacionalna služba za zapošljavanje.

Centar za razvoj karijere podstiče unapređenje karijere kroz brojne stručne seminare, radionice i druge aktivnosti u vezi sa poslovanjem i obogaćivanjem veština.

Cilj Centra ogleda se u promovisanju celoživotnog učenja, podršci u građenju uspešne karijere i pronalasku novih mogućnosti profesionalnog usavršavanja svakog korisnika.

Ulaz na sajam zapošljavanja LINK2job je besplatan, a svi zainteresovani svoje prisustvo mogu prijaviti ovde.

14/04/2016 12:58

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments