Počinje sportski događaj godine – Sajam sporta u Beogradu

27/11/2015 12:22

Počinje sportski događaj godine – Sajam sporta u Beogradu

Četvrti po redu međunarodni Sajam sporta, koji nosi naziv “Sportska strana Srbije – susret šampiona” počinje 27. novembra u Hali 1 Beogradskog sajma.

Ovaj sajam predstavlja najveći sportski događaj godine u Srbiji, a održava se od 27. do 29. novembra u Beogradu.

Svi koji posete Sajam imaće prilike da se na 11.500 metara kvadratnih susretnu sa više od 100 predstavnika sportskih saveta, da obiđu više od 20 sportskih terena i poligona za aktivaciju, da prisustvuju predavanjima i seminarima u oblasti sporta, medicine i ishrane i da se druže sa više od 300 aktuelnih, legendarnih i stipendista vrhunskih sportista.

Sajam sporta se otvara tačno u podne, a u 15 časova će posetioci imati priliku da vide prezentaciju Evropskog šampionata u futsalu koje će se održati u Beogradu, dok će na štandu Olimpijskog komiteta biti Ivana Španović i Asmir Kolašinac, a očekuje se i prezentacije knjie “Sportski kuvar”.

Drugog dana sajma biće održan seminar za generalne sekretare saveta, kao i nekoliko stručnih predavanja, dok je nedelja rezervisana za promociju Evropskog prvenstva u vaterpolu i za promociju knjige “Žene i sport”.

27/11/2015 12:22

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments