Ludi letnji provod – nastupa Zemlja gruva!

03/07/2018 11:47

Ludi letnji provod – nastupa Zemlja gruva!

FSU vas poziva na koncert grupe Zemlja gruva u sredu, 4. jula, u Dorćol Platzu!

Ludi letnji provod čeka vas u Dorćol Platzu!

Fakultet savremenih umetnosti vas poziva na koncert grupe Zemlja gruva u sredu, 4. jula, od 20 časova. Najbolja vest je da je ulaz besplatan. Jedino što je potrebno jeste da se prijavite ovde.

Koncert se održava u sklopu Dana savremenih umetnosti, koji traju od 25. juna do 25. jula. Članovi benda zabavljaće sve pristune goste pesmama sa novog albuma, koji nosi ime „Šta stvarno želiš?”. Dobre vibracije, sjajna muzika i vesela atmosfera su zagarantovane svima onima koji odluče da posete Dorćol Platz te večeri. Proverite gde je najbolji provod u gradu, dođite i uživajte.

Iste večeri biće otvorena izložba postdiplomaca vizuelnih umetnosti sa FSU, koja će trajati do 11. jula. Dođite da pogledate kako rade i stvaraju studenti mastera i doktorandi sa Fakulteta savremenih umetnosti i uverite se u njihov talenat – možda baš vas inspirišu ideje ovih mladih umetnika 21. veka.

Prijavite se i dođite 4. jula u Dorćol Platz na koncert grupe Zemlja gruva i izložbu studenata FSU.

Izložbe, koncerti i predstave u okviru Dana savremenih umetnosti

Dani savremenih umetnosti osmišljeni su tako da mesec dana slave umetnost, kulturu, muziku i da spoje ljude koji su obožavatelji ovakvih manifestacija.

Od 25. juna do 25. jula imaćete priliku da uživate u izložbama studenata Fakulteta savremenih umetnosti, kako postdiplomaca, tako i onih sa osnovnih studija slikarstva i dizajna. Studenti glume FSU izvodili su predstave koje su bile deo redovnog repertoara Narodnog pozorišta.

Ulaz na sve manifestacije u okviru Dana savremenih umetnosti je potpuno besplatan. Prijavite se i obezbedite svoju besplatnu ulaznicu.

Fakultet savremenih umetnosti – mesto gde talenat postaje profitabilno zanimanje

Fakultet savremenih umetnosti već 20 godina uspešno školuje umetnike koji odgovaraju na sve zahteve modernog doba.

Uz inovativan pristup nastavi i vrhunske profesore, stručnjake koji su cenjeni profesionalci u svojim profesijama, internacionalno priznatu diplomu i Adobe i Autodesk sertifikate, imate priliku da postanete spremni ne samo da menjate postojeću umetničku scenu nego i da kreirate novu.

U zavisnosti od toga gde i na koji način vidite sebe na umetničkoj sceni, možete birati između šest smerova: Likovne umetnosti – Slikarstvo, Dramske umetnosti – Gluma, Menadžment umetničke produkcije i medija, Grafički dizajn, Dizajn enterijera i Dizajn kostima.

Oni koji žele da se usavršavaju i nadograde svoje akademsko znanje, školovanje mogu nastaviti na doktorskim i master studijama.

Učite od vrhunskih profesionalaca, velikih imena naše umetničke scene

Za obrazovanje nove generacije umetnika presudni su njihovi mentori, šefovi klasa i ostali profesori. Predavači na FSU su vrhunski stručnjaci u svojim profesijama, koji su uvek na raspolaganju svojim studentima i spremni da usmeravaju njihov umetnički razvoj i oblikuju njihov talenat. Još tokom studiranja, studenti kroz praksu, izložbe i predstave toliko napreduju da im postaju ravnopravne kolege. Imena Branislava Lečića, Vide Ognjenović, Božidara Đurovića, Đorđa Stanojevića, Vladimira Veličkovića i Petra Stanojlovića govore sama za sebe.

Donesite najbolju odluku za svoju umetničku karijeru, upisni rok je u toku.

Ulaz je besplatan!

03/07/2018 11:47

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments