LINK2job – Sajam zapošljavanja

30/04/2018 15:56

LINK2job – Sajam zapošljavanja

Ukoliko nemate posao ili možda želite neki bolji, posetite Sajam zapošljavanja LINK2job, koji će se održati 4. maja od 10 do 18 časova u hotelu Metropol u Beogradu. 

Svi oni koji su nezaposleni i nezadovoljni aktuelnim poslom, ukoliko žele promenu u karijeri, posetiće LINK2job, Sajam zapošljavanja.

Sajam zapošljavanja organizovan je od strane Centra za razvoj karijere uz podršku Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Sve što treba da uradite jeste da se prijavite i rezervišete svoje mesto na LINK2job Sajmu zapošljavanja.

Poklon-kursevi za posetioce Sajma

Svi koji u petak, 4. maja posete sajam na poklon će, pored šanse da pronađe posao, dobiti kurs engleskog jezika ili jedan od modula ECDL kursa po izboru(Word, Excel, PPT…). Potrebno je da se prijavite na sajtu LINK2job i rezervišite kurs, a potom na samom sajmu potvrdite svoju rezervaciju i kurs je vaš, potpuno besplatno!

Kursevi koje dobijate su online – preko interneta, što znači da ćete moći da ih pohađate kada god vi želite, sa bilo kog mesta, od kuće ili sa posla.

Osim kurseva, čekaju vas i brojne besplatne pogodnosti, pomoću kojih ćete unaprediti svoj CV. Imaćete mogućnost izrade profesionalne fotografije za CV, korisna predavanja i radionice kompetentnih stručnjaka, kao i mogućnost da kroz Job Box za simulaciju intervjua otkrijete kako vas poslodavci vide, gde grešite i kako to da ispravite.

Veliki broj poslodavaca i nova radna mesta

Posetioci sajma imaće priliku da se povežu sa brojnim uspešnim kompanijama , koje će tražiti nove kadrove na sajmu, a među poslodavcima su Comtrade, Sitel, Comtrade, Nelt, EY, NCR, obrazovne ustanove ITAcademy, BusinessAcademy, Savremena gimnazija i mnogi drugi sa velikim brojem otvorenih radnih mesta.

Ostvarite kontakt sa potencijalnim poslodavcima i među bogatom ponudom poslova pronađite pravi za sebe.

Podrška u izgradnji karijere

Posetioci Sajma zapošljavanja nisu samo nezaposleni nego svi oni koji žele da unaprede svoju karijeru, da steknu dodatne veštine ili da napreduju na poslu. LINK Centar za razvoj karijere pomoći će vam u tome.

Cilj Centra ogleda se u promovisanju celoživotnog učenja, podršci u građenju uspešne karijere i pronalasku novih mogućnosti profesionalnog usavršavanja svakog korisnika.

Prijavite se na vreme i rezervišite svoje mesto.

Ulaz je besplatan.

30/04/2018 15:56

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments