Konkurs za biznis ideje mladih u Novom Sadu

29/10/2015 11:12

Konkurs za biznis ideje mladih u Novom Sadu

U okviru projekta “Biznis mladih Srbije – Na početku je važna podrška” Centar za neformalno obrazovanje i celoživotno učenje raspisuje konkurs za biznis ideje.

Konkurs je namenjen mladima iz Novog Sada, starosti do 35 godina, dok prednost imaju osobe sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i mladi do 30 godina.

Kandidati i kandidatkinje čije ideje za biznis budu izabrane za učešće u projektu dobiće priliku da učestvuju u programu učenja na daljinu na online platformi “Biznis mladih Srbije”, kao i na treningu “Na početku je važna podrška” koji traje pet dana.

Cilj ove edukacije je da mladi nauče kako da budu usmereni na razradu biznis ideja i podršku u razvoju biznis planova.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara, koji se šalje mejlom na adresu [email protected], na naznakom: Prijava biznis ideje.

Rok za prijavljivanje je 12. novembar 2015. godine.

Na početku selekcije komisija će primarno ocenjivati biznis ideje i motivaciju kandidata i kandidatkinja, kao i veštine i iskustvo.

Do 16. novembra će odabrani kandidati i kandidatkinje biti obavešteni elektronskim putem.

Nakon online obuke na platformi programa Biznis mladih Srbije, kandidati će usavršiti svoje biznis ideje, a ova obuka će se sprovesti od 16. do 24. novembra.

Posle onilne obuke sledi petodnevni trening “Na početku je važna podrška” u Novom Sadu od 25. do 29. novembra, gde će kandidati i kandidatkinje imati priliku da nauče kako se osniva i vodi preduzeće i pretoče svoje ideje u biznis planove.

Više informacija može se dobiti pozivom na broj telefona 063 533 467 ili slanjem mejla na adresu [email protected].

Centar za neformalno obrazovanje i celoživotno učenje u partnerstvu sa Razvojnim fondom za mlade iSmart kolektivom, a uz finansijsku podršku Grada Novog Sada sprovodi program Biznis mladih Srbije.

Ovaj program podrške za ekonomsko osnaživanje mladih ima za clj da putem razvoja preduzetništva pomogne mladima da ostvare ekonomski napredak i započnu sopstveni posao. Program je pokrenut kao partnerska inicijativa Smart kolektiva i Erste banke.

29/10/2015 11:12

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments