Besplatno pratite TEDx koncerencije

09/10/2015 16:57

Besplatno pratite TEDx koncerencije

TEDxZemunED konferencija se održava 11. oktobra u Madlenijanumu, a svi koji ne budu mogli da dođu, imaće priliku da uživo prate prenos celog programa.

Organizatori su obezbedili uživo prenos programa putem lice stream-a, koji se nalazi ovde.tedxzemun

TEDx Zemun već treću godinu za redom okuplja različite motivacione predavače, a ove godine će predavači biti:

Marko Đorđević – će govoriti od školi bez zidova, u kojoj deca sama uzgajaju hranu koju posle jedu za ručak.

Milica Čalija – će objasniti kako je sa svojim mužem uspela da ostvari san mnogih od nas – da napusti korporativni svet, dobar posao i platu koju je imala, kako bi sa kapitalom od 300 evra pokrenula sopstveni biznis, od kog sada njena cela porodica živi.

Nebojša Krivokuća – će pričati o tome koliko zapravo muzika oblikuje naš život i doživljaj stvarnosti i zamišljanjem života bez muzike (svadba bez muzike, vojna parada bez orkestra ili državi bez himne) – pomoći da shvatimo koliku moć ima muzika.

Uroš Banješević – će pokazati da je u Srbiji moguće zarađivati od pravljenja video igrica, kao što on to čini u kompaniji Mad Head Games, čiji je jedan od osnivača.

Pored ovih govornika, svoje motivacione priče podeliće sa svim prisutnim još mnogi predavači.

Više od predavačima koji će govoriti na TEDxZemunED 11. oktobra pogledajte ovde.

Cilj TEDxZemunED konferencije je da se mladi podstaknu na razmišljanje o obrazovanju i promene nešto u društvu u kom žive.

Konferenciju su podržali Američka ambasada, Microsoft, Endava, Comtrade, Dunav osiguranje, IDEA i Infostud, a prijatelji projekta su Zlatiborac, Nestle, Laguna, SWA tim, CarGo, Standup.rs (čiji će članovi zabavljati publiku u pauzama), Nikšićko Pivo i drugi.

09/10/2015 16:57

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments