Besplatan kurs engleskog jezika za novinare

22/03/2016 16:12

Besplatan kurs engleskog jezika za novinare

Nezavisno udruženje novinara Srbije i Ambsada SAD po deseti put za redom organizuju besplatan kurs engleskog jezika u Beogradu.

Kurs je namenjen novinarima i medijskim radnicima koji žele da nauče ili da usavrše svoje dosadašnje znanje engleskog jezika.

Časovi u okviru kursa počinju da se realizuju u aprilu i trajaće tri meseca, dok će se nastava odražvati dva puta nedeljo u popodnevnim termnima.

Prednost prilikom odabira polaznika imaće članovi NUNS-a koji su izmirili članarinu za tekuću godinu i koji su redovno plaćali članarinu u prethodnim godinama.

Prijavljivanje je otvoreno do 31. marta 2016. godine.

Način prijave

Za besplatan kurs engleskog jezika u Beogradu zainteresovani kandidati se mogu prijaviti popunjavanje kratkog upitika i slanjem istog mejlom na adresu [email protected] sa naznakom “Kurs engleskog jezika za članove NUNS-a”.

Nakon završenog roka za prijavu kandidati će biti pozvani na testiranje kako bi se utvrdio precizan nivo poznavanja engleskog jezika. Na osnovu rezultata testiranja biće oformljene grupe polaznika.

Kandidati koji obave testiranje u ovom terminu, a ne budu primljeni na kurs, mogu da rezultate testa iskoriste prilikom raspisivanja narednog konkursa, pod uslovom da u međuvremenu ne unaprede svoj nivo znanja engleskog.

Na besplatan kurs biće upisano ukupno 24 novinara i medijska radnika, a nastava će se održavati u prostorijama Oxford centra za strane jezike.

Kandidati koji su ranije pohađali kurs engleskog jezika koji organizuje NUNS, a koji žele da nastave edukaciju na višem nivou mogu da u ovom roku popune upitnik i pošalju ga mejlom na adresu [email protected], a ovi kandidati neće morati da rade test utvrđivanja nivoa znanja, sem ako u međuvremenu nisu unapredili svoje znanje.

22/03/2016 16:12

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments