Narukvica za održavanje higijene

19/07/2020 13:24

Narukvica za održavanje higijene

Svetska zdravstvena organizacija posebno ovih dana apeluje da sklanjamo ruke od lica kako ne bi izvor, prljave ruke koje mogu pokupiti lako i virus, približili ulaznim putevima infekcije, prirpodni otvori i sluzokože kojih najviše ima na licu.

Generalno je vaoma poželjno držati ruke dalje od lica kako na ovaj osetljivi deo tela ne bi smo lako doneli infekcije, bakterijama, gljivicama, prljavštinama i mikroorganizmima. No često nesvesno ruke stavljamo na lice u stilu gestikulacije, naviknutih pokreta, tu naviku je veoma teško kontrolisati.

Američka tehnološki brend Immutouch je iskoristio ovu priliku ili nepriliku pandemije da lansira istoimeni uređaj nalik na ručni sat, koji vibrira svaki put kada ruku približite licu ili ga dodirnete, pa nam pomaže da osetimo i programiramo svoje navike i pokrete. Pametna narukvica je povezana sa mobilnom aplikacijom i vodootporna je. Pa je nemorate nikad skidati, a možete da vidite koliki vam je broj pokušaja dodirivanja lica tokom dana. Ova zanimljiva inovacija je odličan proizvod i za ljude sa osetljivom kožom i sve one koji žele da kontrolišu dodirivanje lica. Veoma koristan gedžet.

19/07/2020 13:24

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments