Back to homepage

Smeštaj u Berlinu

Ukoliko želite da u Berlinu budete smešteni u neposrednoj blizini glavnih turističkih atrakcija, kao što su Brandenburška Kapija i Muzejsko Ostrvo,  najbolje je da odsednete u nekom od hotela u gradskom distriktu Mite (Mitte), istorijskom centru grada. Za vas smo izdvojili neke od najbolje ocenjenih hotela od strane turista.

Za one koji imaju veći budžet i preferiraju luksuzne hotele, tu je veličanstveni Das Stue, jedan od najoriginalnijih hotela u Berlinu i nalazi se u blizini Zoološkog vrta. Na samo nekoliko metara od Brandenburške Kapije nalaze se hoteli Regent Berlin i Adlon Kempinski. U okolini svih ovih hotela nalaze se i poznati butici, restorani i kafići.

Das Stue

Das Stue


Regent Berlin

Regent Berlin


Adlon Kempinski

Adlon Kempinski

Ukoliko pak preferirate jeftiniju varijantu, neki od takvih hotela u centru grada su: Ibis Berlin Kurfurstendamm, u blizini Zoološkog vrta, zatim One Berlin na Hakešer Marktu i Hotel Blitz, koji je malo zabačeniji i u njemu možete uživati u intimnoj atmosferi. Oni koji cene interesantnu arhitekturu i dizajn, uživaće u hotelu Gat Point Charlie.

Ibis Berlin

Ibis Berlin


Gat Point Charlie

Gat Point Charlie

S obzirom na činjenicu da je Berlin grad mladih, i da ga godišnje poseti veliki broj mladih turista, tu je i veliki broj hostela. Ukoliko biste prilikom svoje posete Berlinu voleli da upoznate nove ljude, najbolje je da odsednete u nekom od njih. Ovo su najbolje ocenjeni hosteli u ovom gradu: Ciscus Hostel, u blizini Rozenthaler trga, zatim Generator Berlin Mitte, čiji dizajn će vas očarati, i Meininger Hostel, koji se nalazi u zgradi u kojoj je rođen astronom i naučnik Aleksandar fon Humbolt (Humboldthaus).

Circus Hostel

Circus Hostel


Generator Berlin

Generator Berlin


Meininger Hostel

Meininger Hostel

Pogledajte još