Vremena je sve manje! Pokreni se i osvoji BESPLATAN jednogodišnji kurs iz matematike

27/09/2017 16:04

Vremena je sve manje! Pokreni se i osvoji BESPLATAN jednogodišnji kurs iz matematike

Verovatno ti se već dešavalo da dok rešavaš zadatak nikako ne možeš da pronađeš sledeći korak kako bi došao do konačnog rezultata. Profesori matematike kažu da je to uglavnom zato što deca formule ne uče sa razumevanjem, pa im je u ovim situacijama teško da ih primene. Da li je ovo zapravo pravi problem ili je ipak nešto drugo u pitanju? Zašto matematika mnogima zadaje glavobolju i zbog čega se i ti „smrkneš” kada dođe vreme za vežbanje zadataka?

Odgovori se ne ocenjuju, zato pusti mašti na volju i reci nam zašto je matematika bauk tebi i tvojim vršnjacima. Najoriginalniji i najduhovitiji odgovor će ti doneti godinu dana besplatnog kursa iz matematike, koji daruje OKmatematika, savremena online platforma za učenje matematike.

Sve što je potrebno jeste da popuniš OVAJ UPITNIK, najkasnije do 5. oktobra, i u njemu što kreativnije odgovoriš na pitanje: „Šta je problem s matematikom?“ Samo odgovori iz upitnika biće uzeti u obzir prilikom izbora pobednika.

Šta je OKmatematika?

OKmatematika je online plaftorma koja predstavlja savremenog partnera u učenju. Koristeći sve pogodnosti koje pružaju nove tehnologije, OKmatematika je razvila odličan sistem za učenje. Ne samo što ćeš moći da izabereš gradivo koje ti odgovara, već će nedoumice i nerviranje oko toga šta je profesor rekao na času, jer ti nisi čuo, uz snimke svakog online časa biti okončane. A ukoliko postoji još neka poteškoća zbog koje ti matematika ide teže, vreme je da nešto preduzmeš po tom pitanju.

Zanimljive video-lekcije za lakše učenje će veoma brzo zameniti suvoparne lekcije koje ne mogu da ti zadrže pažnju, a dodatni sažetak svake lekcije samo će ti olakšati ponavljanje i vežbanje zadataka. Tvoje je samo da uzmeš tablet, laptop ili računar i prepustiš se online svetu OKmatematike.

Konkurencija je jaka, deluj brzo!

U moru kreativnih odgovora, moraš biti drugačiji. Najbitnije je da tvoj odgovor predstavlja tebe i tvoju viziju problema kada je reč o učenju matematike, a OKmatematika će kao i uvek biti pravična i nagraditi najkreativniji odogovor besplatnim jednogodišnjim kursom matematike, uz koji će ti vežbanje zadataka biti pesma.

Srećnog dobitnika OKmatematika će proglasiti 12. oktobra na panel-diskusiji o novim tehnologijama u obrazovanju, koja je deo seminara HOW2PR, sa početkom u 18 časova. Pobedniku će tada svečano biti uručena nagrada u prostorijama Savremene gimnazije, na trećem spratu Palate Beograd, u Masarikovoj 5, ulaz iz Ulice kralja Milana.

Čekamo tvoj odgovor!

NAPOMENA: Samo će se odgovori iz UPITNIKA uzeti u obzir prilikom izbora pobednika.

 

 

27/09/2017 16:04

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments