Inđija: Konkurs za nevladine organizacije

11/01/2016 11:17

Inđija: Konkurs za nevladine organizacije

Konkurs za dodelu sredstava nevladinim organizacijama, koji raspisuje opština Inđija, otvoren je do 15. januara 2016. godine.

Na konkursu mogu učestvovati sve sociohumanitarne organizacije i udruženja koja se nalaze na teritoriji opštine Inđija.

Sredstva će dobiti projekti koji pomažu rešavanju probelma omladine, invalida i starih osoba, kao i građanske inicijative koje pomažu uspostavljanje bezbednosti i sigurnosti, posebno na socijalnom planu.

Prednost na konkursu imaće projekti čijim se aktivnostima razvijaju različiti oblici samopomoći i solidarnosti sa licima sa posebnim potrebama, a koji su usmereni prema većem broju korisnika, a da pritom zadovoljavaju kriterijum održivosti i organizuju se u partnerstvu.

Svaka organizacija, odnosno udruženje, može na konkurs prijaviti samo jedan predlog projekta.

Tekst konkursa i formulari za prijavu nalaze se ovde.

Prijave se mogu predati na šalteru 1 Prijemnog odeljenje opštine Inđija ili poštom na adresu: Opština Inđija, Cara Dušana 1, 22320 Inđija.

Na koverti prilikom slanja potrebno je naznačiti – “Za Komisiju za dotacije nevladinim organizacijama – sociohumanitarne organizacije – ne otvaraj!”.

Krajnji rok za predaju prijave je 15. januar u 14 časova, do kada moraju stići sve prijave.

Više informacija o Konkursu može se dobiti u Odeljenju za društvene delatnosti Opštinske uprave opštine Inđija pozivom na broj telefona 022/561-322 lokal 154 ili slanjem mejla na adresu [email protected].

11/01/2016 11:17

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments