Najzabavniji alarm IKADA!

23/01/2016 12:03

Najzabavniji alarm IKADA!

Bez obzira na to koliko ste rano legli i da li ste imali dosta vremena da se naspavate – nekad je jednostavo teže ustati – jer je tako lepo u toplom, mekanom krevetu.

Pojedinci imaju zaista veliki problem prilikom buđenja jer jednostavno više vole da spavaju i nikako ne mogu da se naviknu na ustajanje rano ujutru.

Osim toga, jutarnje raspoloženje kod mnogih nije na zavidnom nivou – što dodatno otežava ustajanje iz kreveta.

Međutim, sada postoji alarm koji će vam pomoći ne samo da se probudite na vreme, nego da i da se zabavite – čim otvorite oči!

Reč je o novoj aplikaciji kompanije Microsoft, koja je nastala eksperimentisanjem sa softverom koji je ova kompanja kreirala, a koji na osnovu fotografije može da odredi koliko godina imate, kao i kakve emocije pokazujete.

Aplikacija pod nazivom Mimicker Alarm je sigurno najzabavniji budilnik koji možete imati. Za početak on vas budi melodijom koju ste sami izabrali, a nakon toga – zabavlja vas dok se ne razbudite.

Kako bi vas ostavio budnima – daje vam zadatke koje morate uraditi ukoliko želite da ga isključite, jer će u suprotnom on nastaviti da zvoni i da vas budi dok ne ustanete.

Ono što vam Mimicker Alarm zadaje su jednostavni zadaci koji će vam držati pažnju, koji neće biti teški – nego zabavni. Više nikada se nećete buditi neraspoloženi!

alarm app

Ova aplikacija je kao stvorena za sve koji vole da prave selfi fotografije – jer vam Mimicker Alarm neće dati ni do kupatila da odete pre nego što se ne uslikate – ali onako kako vam ova aplikacija naredi.

S obzirom na to da je zasnovana na programu koji može da odredi u kakvom ste raspoloženju – ovaj alarm nećete moći da prevarite.

Osim selfi fotografija, Mimicker Alarm vam može tražiti da uslikate određene predmete koji su određene boje, da ponovite određenu frazu ili da glasno viknete ono što vam zada.

Svaka igra, odnosno zadatak, ima vreme za koje mora biti ispunjen, kako bi alarm znao da niste nastavili da spavate, jer ako jete – on će ponovo početi da zvoni nakon tih 30 sekundi, koliko vam je dozvoljeno za ispunjavanje zadatka.

Korisnici Android uređaja već imaju priliku da besplatno preuzmu ovu aplikaciju, dok će ostali morati malo da sačekaju.

Pogledajte kako izgleda aplikacija Mimicker Alarm i kako ona radi:

23/01/2016 12:03

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments