Fliiby – sajt koji pomaže kreativcima da zarade!

22/01/2016 11:26

Fliiby – sajt koji pomaže kreativcima da zarade!

Sve je veći broj freelancer-a, a zarada preko interneta postala je nešto čemu stremi sve više ljudi. U skladu sa tim razvijaju se i različiti sajtovi koji mogu biti od velike pomoći.

Prodaja autorskih radova, kao što su fotografije ili tekstovi, jedan je od načinfliibya da se zarađuje putem interneta, a svojim korisnicima sajt Fliiby nudi i više od toga.

Koncept sajta Fliiby zasniva se na jednostavnom postavljanju autorski radova, bez obzira u kom su obliku: fotografija, tekst, likovni rad ili video/audio snimal, jedino što je bitno jeste da to bude originalno delo, stvoreno od strane autora.

Cilj osnivača sajta Fliiby bio je da pomogne svima koji žele da zarađuju zahvaljujući svojoj kreativnosti, a jednostavan način korišćenja sajta i upravljanja svojim profilom upravo to omogućava.

Kako funkcioniše Fliiby?

Da bi koristili usloge sajta Fliiby potrebno je registrovati se preko mail-a ili Facebook naloga, a nakon toga, uz smernice koje se nalaze na sajtu, popuniti određene forme i započeti sa radom – postavljanje autorski dela.

Zahvaljujući mogućnosti da se odabere način na koji biste podizali zarađeni novac – svima je omogućeno da zarađuju i podižu svoj novac.

Kako se zarađuje preko Fliiby-a?

Ako želite da zarađujete preko ovog sajta, potrebno je da napravite profil i počnete sa objavljivanjem sadržaja koji ste sami kreirali ili imate dozvolu da objavite.

Fliiby omogućava da se zarađuje samo zahvaljujući pregledima, pa tako na svakih 1.000 pregleda sadržaja koji se objavi, autor može zaraditi dolar ili dolar i po.

Dovoljno je objaviti rad na sajtu Fliiby i ubaciti kod rada na sajt/blog i čekati preglede koji će doneti i zaradu – u zavisnosti od broja.

Korisnici Fliiby-a

Sajt Fliiby koji je pokrenut 2014. godine, koristi veliki broj ljudi, a kako nije ograničeno ni na jedan region – korisnici su i stanovnici Srbije, ali i Kine, Amerike, Japana, Rusije…

Fliiby su, od početne ideje koja je nastala 2007. godine, pokrenuli Nemanja i Vujadin Divjak, mladi Zrenjaninci.

22/01/2016 11:26

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments