Automobili sa pojačanom samokontrolom

12/01/2016 13:26

Automobili sa pojačanom samokontrolom

Luksuzni električni automobili kompanije Tesla motors, sada će imati još bolji, usavršen softver, koji im omogućava još više samokontrole.

Zahvaljujući unapređenom programu koji se u njima nalazi, ovi automobili će od sada imeti mogućnost da se sami parkiraju, da promene traku u toku vožnje i ograniče brzinu kretanja u skladu sa propisima.

Vlasnici postojećih automobila iz serije modela S i X (SUV) kompanije Tesla motors, u mogućnosti su da nadograde softver svojih automibila, kako bi unapredili kvalitet njihovih opcija.

Ovim pametnim električnim automobilima biće potrebno najmanje 33 stope slobodnog prostora kako bi se sami pokrenuli napred ili nazad, a parkiranje će biti još lakše – samo uz pomoć programa koji se kontroliše ključevima.

Kompanija Tesla motors omogućila je ove softvere samo za privatnu upotrebu, odnosno za one koji imaju ove automobile u privatnom vlastništvu.

Kada je upaljeno automatsko upravljanje na putevima u blizini naseljenih područja, automobili će se sami kretati u skladu sa ograničenjima brzine koji su naznačeni na putu.

12/01/2016 13:26

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments