Uređaji koji će zameniti pametne telefone

09/01/2017 11:05

Uređaji koji će zameniti pametne telefone

Od svih savremenih uređaja najčešće se ipak koriste pametnih telefoni koji su od svih mobilnih telefona definitino najzastupljeniji već duže vreme.

Međutim, razvoj i usavršavanje tehnologije može dovesti do toga da upravo pametni mobilni telefoni ubrzo budu zamenjeni nekim drugim uređajima.

Deo istorije u poslednjim decenijama postali su mnogi uređaji, a uskoro bi to mogli postati i uređaji koji se danas nalaze u svakodnevnoj upotrebi velikog broja ljudi – ali će istovremeno dobiti i zamenu!

aplikacije

Upravo moderni gedžeti koje pokreće veštačka inteligencije, a koji će se koristiti na potpuno drugačiji način od pametnih telefona. Za početak – neće nam ni u kom smislu smetati nego će u potpunosti biti nama na usluzi.

S obzirom na to da je pametne telefone potrebno držati u ruci dok se koriste, to ni u kom slučaju ne može biti praktično u svim situacija, zbog čega će novi gedžeti sigurno biti u prednosti. Korisnici će moći da ih isprobaju pre nego što ih kupe – kako bi proverili kakve su im karakteristike, ali i da li im dobro stoje i sve to zahvljujući virtuelnoj realnosti.

Ipak, postoji mogućnost da će pametni telefoni ipak i dalje postojati, ali pre svega za pretragu interneta, dok će novi, interaktivni gedžeti postati deo svakodnevice.

09/01/2017 11:05

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments