Otvoren konkurs za “Demofest”

02/03/2016 10:17

Otvoren konkurs za “Demofest”

“Demofest”, najveći regionalni festival namenjen neafirmisanim bendovima, otvorio je konkurs za sve demo sastave sa prostora bivše Jugoslavije.

Ovaj festival daje priliku svim neafirmisanim muzičkim grupama da učestvuju na takmičenju koje se tradicionalno održava na tvrđavi Kastel u Banja Luci.

Prijavljivanje na konkurs vrši se preko zvaničnog sajta festivala. Pored prijave potrebno je poslati dve numere u mp3 formatu sa pripadajućim tekstovima i fotografijom benda mejlom na adresu [email protected].

Na konkursu mogu učestvovati bendovi koji do sada nisu objavljivali svoj materijal preko neke od izdavačkih kuća registrovanih na teritoriji Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije ili Makedonije.

Stručni žiri će odabrati 30 najboljih bendova koji će imati priliku da nastupe na jednoj od dve kvalifikacione večeri, nakon čega će se bendovi u finalu boriti za prestižne nagrade “Demofesta”.

Krajnji rok za prijavu na “Demofest” je 15. april 2016. godine, dok će rezultati konkurs biti poznati tokom juna meseca.

02/03/2016 10:17

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments