Japan: U planu najčudniji zabavni park

30/11/2016 16:24

Japan: U planu najčudniji zabavni park

Većina ljudi voli da se zabavi, ali i da se opusti na pravi način. Da li su se time vodili i Japanci koji su osmislili do sada neviđen zabavni park?

Naime, gradonačelnik japanskog grada Bepu Jasuhiro Nagano najavio je da je u planu da se u ovom gradu napravi spa-zabani park!

Iako je ideja više nego originalna – ne mora da znači da bi bila uspešna ukoliko se realizije, zato je gradonačelnik grada Beppu Yasuhiro Nagano odlučio da sa gradnjom počne tek kada video na YouTube-u o ovom parku dostigne milion pregleda – u čemu su vrlo lako i brzo uspeli!

Ideja da spa – zabavni park postane realnost u ovom japanskom gradu nastala je sa ciljem da se privuče što više turista iz svih država sveta, a za sada je javnost o ovome podeljena – neki smatraju da je to najbolja ideja ikada smišljena, dok drugi ipak misle da je bizarno imati zabavni park u kom se šeta samo u peškiru, dok su rolerkosteri u kojima se sedi – puni vode!

Grad Bepu je već poznat po velikom broju izvora vrele vode, pa je upravo to ono što želi da se iskoristi što je više moguće.

“Iznenađeni smo ovako brzim odgovorom. Za samo četiri dana dobili smo milion pregleda. Verujem da će to biti jedno od najboljih mesta s vrelima tople vode za turiste. Cilj nam je učiniti Beppu zabavnim gradom za turiste ali i njegove građane za koje želimo da budu ponosni na svoje mesto”, rekao je Jasuhiro, gradonačelnik Bepua.

Pogledajte kako će izgledati ovaj još nesagrađeni spa-zabavni park:

30/11/2016 16:24

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments