Smisli naziv domena i osvoji nagradu

21/11/2014 11:55

Smisli naziv domena i osvoji nagradu

RNIDS (Registar nacionalnog internet domena Srbije) organizuje onlajn takmičenje pod nazivom “Smisli domen i osvoji gedžet”, kao i onlajn edukaciju za pravilno korišćenje domena .rs i .srb.

Takmičenje je otvoreno 19. novembra, a trajaće do 16. decembra ove godine, glasi saopštenje RNIDS-a.

Od nagrada su obezbeđene jedna prva nagrada, dve druge, tri treće i četiri utešne nagrade – sve ukupno jedan laptop računar i devet tableta.
Postoje tri koraka za učestvovanje na takmičenju.

Prvi korak je da se smisli zanimljiv, a slobodan naziv .rs i/ili .srb domena, kao dobra ideja za posao, život ili zabavu, koja zaslužuje da bude zaštićena sopstvenim internet domenom. Svoj predlog možete prijaviti preko veb-sajta ili putem Fejsbuk aplikacije, a uz predlog domena, treba predložiti i naslov budućeg sajta i opisati čemu će taj sajt biti posvećen, kao i neku simpatičnu sliku koja sve to ilustruje.

Korisnik odmah nakon toga može i da registruje svoj domen, kako to neko drugi pre njega ne bi uradio.

Na kraju takmičenja, žiri RNIDS-a će na osnovu svojih glasova i glasova posetilaca veb-sajta izdvojiti najkreativnije predloge i nagraditi ih.

Ovo takmičenje ima i svoj edukativni aspekt jer korisnicima objašnjava tehničke zahteve na Internetu, daje preporuke za marketing i praktične savete o registraciji domena za lične ili poslovne potrebe.

Izvor: Tanjug

21/11/2014 11:55

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments