Seminar Kreativni izvor zarade – kroz 3D modelovanje

20/06/2018 16:17

Seminar Kreativni izvor zarade – kroz 3D modelovanje

U subotu, 23. juna od 11 časova, održaće se izuzetno interesantan seminar „Kreativni izvor zarade – kroz 3D modelovanje”, na kom ćete saznati kako odlično da zarađujete od 3D modelovanja.

Seminar u organizaciji Centra za razvoj karijere, možete pratiti besplatno.

Prijavite se putem ovog linka.

Naučite kako da zaradite od svog talenta

Jedno od najisplativijih kompjuterskih veština svakako je 3D modelovanje. Ko poseduje znanja iz ove oblasti, može da računa na sjajnu karijeru radeći za kompanije iz industrije video-igara, filmske industrije, arhitekture, mašinske industrije i mnogih drugih grana. Na seminaru ćete saznati više o procesu 3D modelovanja i kako da dođete do najboljeg proizvoda.

Predavanje možete pratiti potpuno besplatno i putem interneta, sa bilo koje lokacije, a potrebno je samo da se prethodno prijavite.

Podstaknite svoju kreativnost i postanite uspešan ekspert

Kreativnost se izuzetno ceni kada je 3D modelovanje u pitanju. Zato su svi eksperti iz ove oblasti odlično plaćeni za projekte na kojima rade. Mnogi od njih rade kao freelanceri za strane klijente koji odlično plaćaju. Na seminaru ćete saznati više o samom procesu 3D modelovanja i čuti savete koji dovode do impresivnog proizvoda. Na seminaru ćete saznati i:

  • odakle da počnete,

  • u kojim su sve poljima zastupljeni 3D modeli,

  • koja su softverska rešenja potrebna,

  • kako da zaradite modelovanjem.

Prijavite se i naučite više o 3D modelovanju – besplatno!

Broj mesta za seminar „Kreativni izvor zarade – kroz 3D modelovanje” je ograničen!

Prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine.

Prijavite se klikom na ovaj link i pratite radionicu besplatno. Ukoliko ne možete lično da prisustvujete, prijavite se na seminar online.

20/06/2018 16:17

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments