Prijem novih članova Asocijacije NKSS

13/08/2016 09:17

Prijem novih članova Asocijacije NKSS

Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije (NKSS) raspisala je konkurs za prijem novih članova koji ispunjavaju opšte uslove o članstvu iz Statuta NKSS.

Na konkurs se mogu prijaviti zainteresovana udruženja, inicijative i pojedinci do 15. septembra 2016. godine.

Kandidati za članstvo moraju popuniti prijavu, nakon čega će se glasati o prijemu novih članova na redovnoj godišnjoj Skupštini Asocijacije početkom oktobra meseca 2016. godine, a rezultati če biti poznati najkasnije 10 dana nakon završetka Skupštine.

Prijava, koja se šalje mejlom na adresu [email protected], sastoji se iz pristupnice i dve preporuke, a formular i više informacija nalazi se ovde.

Prema odredbama Statuta Asocijacije NKSS, udruženja koja konkurišu za članstvo treba da realizuje programske aktivnosti u polju kulture najmanje dve godine pre pristupanja Udruženju, kao i da prihvataju vrednosti, ciljeve i Statut Udruženja.

Uslov za pojedince je da realizuju programske aktivnosti na polju nezavisne kulture najmanje pet godina pre pristupanja Asocijaciji Nezavisna kulturna scena Srbije, kao i da su do donošenja prijave vodili ili učestvovali u realizaciji najmanje tri projekta relevantna za unapređenje nezavisne kulture u Srbiji.

Dodatne informacije o konkursu mogu se dobiti putem mejla [email protected] i telefonom na broj 062 1357111, radnim danima od 11 do 15 časova.

13/08/2016 09:17

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments