Konferencija „Aktuelnosti u obrazovnom sistemu Republike Srbije 2”

08/10/2019 09:00

Konferencija „Aktuelnosti u obrazovnom sistemu Republike Srbije 2”

Važno za sve nastavnike i direktore škola – akreditovana konferencija u Vrnjačkoj Banji

Ne propustite trodnevnu konferenciju

 „Aktuelnosti u obrazovnom sistemu Republike Srbije 2” 

Mreže regionalnih centara i centri za stručno usavršavanje i Institut za moderno obrazovanje pozivaju vas na akreditovanu konferenciju za prosvetne radnike pod nazivom „Aktuelnosti u obrazovnom sistemu Republike Srbije 2”, koja će se održati od 14. do 16. oktobra u Vrnjačkoj Banji, u hotelu „Cepter” (bivši hotel „Zvezda”). 

Za učešće na konferenciji možete se prijaviti isključivo OVDE.

Ovaj stručni skup nosi dva boda, a namenjen je direktorima osnovnih i srednjih škola, svim profilima nastavnika i vaspitača, kao i sekretarima. Teme koje vas očekuju na ovogodišnjoj, četvrtoj po redu, konferenciji imaju za cilj da istaknu aktuelne trendove i pravce obrazovnih reformi. Posebna pažnja biće posvećena državnoj maturi, ciklusu vrednovanja rada obrazovnih ustanova, efikasnosti nastave orijentisane na ishode, kao i uticaju novih podzakonskih akata na vannastavne aktivnosti.

Bogata agenda stučnih tema

Cenjeni predavači, predstavnici relevantnih obrazovnih institucija, govoriće i o ulozi stručnih saradnika u savremenoj školi, ali i novinama u sistemu stručnog usavršavanja zaposlenih u obrazovanju. Drugog dana konferencije biće reči i o razvoju digitalnih kompetencija nastavnika i „PIRLS 2021” istraživanju. Konferencija, osim predavanja, učesnicima nudi i različite radionice koje razvijaju veštine prevazilaženja barijera i različitosti tokom školovanja.

Detaljnu agendu možete preuzeti ovde: Agenda

Obezbedite mesto na vreme

Kotizacija za učešće na jednoj od najvećih obrazovnih konferencija iznosi 6.900 dinara i u okviru cene uračunat je sav radni materijal i osveženje na pauzama. Smeštaj možete obezbediti u hotelu „Cepter”, a možete organizovati i privatni smeštaj.

Krajnji rok za prijavu za učešće na konferenciji je 11. oktobar 2019. godine putem online prijave

U okviru događaja, organizuje se i Sajam obrazovanja, na kojem će biti predstavljeni interesantni edukativni programi, obuke i kursevi, prilagođeni stručnom usavršavanju zaposlenih u obrazovanju.

SAMO ZA IMO ČLANOVE:

Samo za članove Instituta za moderno obrazovanje obezbeđena je povlašćena cena kotizacije. Mreža RC i CSU Srbije članovima Instituta za moderno obrazovanje poklanja 10% popusta na cenu kotizacije.

Ukoliko još uvek niste član Instituta, otvara vam se sjajna prilika da kroz učešće na konferenciji ostvarite popust od 20% na pakete članstva u IMO, koje zaposlenima u obrazovanju pružaju mogućnost za napredak u znanju i zvanju. Uz potvrdu o prisustvu na konferenciji, dobijate mogućnost da po povlašćenoj ceni postanete IMO član.

Vidimo se u Vrnjačkoj Banji!

08/10/2019 09:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments