Prijave za konkurs „ Pokrenimo našu decu“

23/10/2019 09:42

Prijave za konkurs „ Pokrenimo našu decu“

Kompanija „Knjaz Miloš“ i brend Akva Viva, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u saradnji sa Srpskim savezom profesora fizičkog vaspitanja i sporta, raspisali su treći Konkurs „Pokrenimo našu decu“ za sve osnovne škole.

Najbolja odeljenja, ukupno 36 iz cele zemlje, i ovog puta mogu da osvoje vredne nagrade – sadržajne pakete rekvizita za fizičku aktivnost. Tri prvoplasirana odeljenja, osim paketa rekvizita, osvojiće i vaučere za putovanja za učitelje, kao i sedmodnevnu rekreativnu nastavu, dvodnevni i jednodnevni izlet za sve učenike odeljenja.

Za učešće na nagradnom konkursu neophodno je poslati prijavu do 4. novembra 2019. godine.

Prijavljeni učesnici u periodu od 21. decembra 2019. do 13. januara 2020. godine dostavljaju sledeće Materijale koje će ocenjivati komisija:

  • Video snimak u trajanju od maksimalno 2 minuta gde se prikazuju ponuđeni modeli vežbanja iz programa PONADE
  • Video snimak u maksimalnom trajanju od 1 minut gde se prikazuje kreativni model vežbanja koji su osmislili đaci u saradnji sa učiteljima.
  • Popunjen plan vežbanja za školsku 2019/20 (poslati skeniran i overen pečatom i potpisom direktora škole zajedno sa ostalim materijalom) – Prilog 1.
  • Potvrdu potpisanu i overenu od strane direktora škole da je program vežbi sa kojima konkurišu za bodove uvršten u godišnji plan rada škole

Formular za prijavu i prateći prilozi su dostupni u elektronskoj formi OVDE.

Video materijal mora biti snimljen na CD–u i dostavlja se u koverti na kojoj se nalazi: ime i prezime učitelja, naziv, mesto i adresa škole, odeljenje i razred, sa naznakom “za Ponade konkurs“ na adresu: Knjaz Miloš A.D. ul. Đorđa Stanojevića 14, 11070 Novi Beograd.

Prijavljeni učesnici su obavezni da Materijale dostave najkasnije do dana 13.01.2020. godine. Rezultati Konkursa i proglašenje pobednika obaviće se dana 27.01.2020. godine.

23/10/2019 09:42

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments