Prijava za učešće na UrLiK-u 8

19/05/2015 08:57

Prijava za učešće na UrLiK-u 8

UrLiK – grupa za razvoj kulturnog aktivizma, u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Subotice, raspisala je konkurs za predstavljanje radova mladih umetnika – glumaca, muzičara, performera, slikara, fotografa, režisera.

Konkurs je otvoren do 31. maja, a namenjen je mladima koji pišu poeziju, prozu, komponuju, sviraju, snimaju kratke filmove, izvode performanse ili se bave nekom drugom vrstom umetnosti.

Prijavljivanje se vrši slanjem radova mejlom na adresu [email protected], sa naznakom u naslovu (subject) PRIJAVA ZA U8_ime i prezime.

Na konkurs se šalju tri pesme, kratka priča, autorska muzika ili sopstvena interpretacija, film, opis ideja za performans i slično. Pored radova, potrebno je poslati i kratku biografiju i motivaciono pismo.

Ako se na konkurs prijavi veći broj nego što organizatori mogu da ugoste, određen broj učesnika će biti pozvan na “UrLiK 9″.

” UrLiK 8″ se održava od 12. do 19. juna u Klein house/social bar & art gallery, Štrosmajerova 9, Subotica.

Ulaz je besplatan, a zvanično otvaranje počinje 12. juna u 20 časova.

UrLiK ne snosi troškove dolaska na manifestaciju i smeštaj tokom boravka u Subotici, a umetnici moraju sami nabaviti potrebne rekvizite, ukoliko ih Grupa UrLiK nema u svom posedu.

Izvor: RTV

19/05/2015 08:57

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments