Novi Sad: Najbolji đaci na bilbordima

15/11/2016 09:19

Novi Sad: Najbolji đaci na bilbordima

Oko 120 najboljih učenika iz Novog Sada nalazi se na fotografijama koje su postavljene na 20 bilborda širom grada u okviru akcije “Učim + Znam = Vredim”.

Akciju promovisanja najboljih učenika iz Novog Sada pokrenulo je Udruženje za promociju društvene odgovornosti.

Na bilbordima se nalaze fotografije dva hora, dva učenička tima i đaka koji su postigli značajne uspehe na pojedinačnim državnim i međunarodnim takmičenjima.

ns-ucenici-2

Na poziv organizatora ove godine se odazvalo 14 škola sa teritorije Novog Sada, pa se na bilbordima nalaze učenici iz sedam osnovnih i sedam srednjih škola.

Ove godine projekat “Učim + Znam = Vredim” će, osim Novog Sada, bilborde sa najboljim đacima dobiti i opštine Srbobran i Sremski Karlovci, dok će opština Temerin reklamne panoe sa fotografijama najboljih đaka dobiti sredinom decembra.

ns-ucenici-3

Cilj ove akcije je da se uz podršku Pokrajinske vlade i lokalnih samouprava u mestima gde se projekat realizuje podstaknu pozitivne društvene vrednosti i ohrabre najbolji i najmlađi.

Projekat uključuje učenike koji su ostvarili i najveće uspehe na republičkim i međunarodnim takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti tokom aktuelne školske 2015/2016. godine.

Foto: Facebook/Učim + Znam = Vredim

15/11/2016 09:19

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments