Novi Sad: Besplatan kurs web programiranja

25/06/2016 11:09

Novi Sad: Besplatan kurs web programiranja

Udruženje “Prevent” organizuje besplatan tromesečni kurs web programiranja, na kom će se učiti osnove Java programiranja.

Krajnji rok za prijave je 30. jun, a mogu se prijaviti mladi od 15 do 30 godina starosti.

Kurs se održava u okviru projekta “Mladi su izvor energije”, a sa ciljem da se unapredi zapošljivost i zaposlenost mladih.

Prijave se šalju mejlom na adresu [email protected].

Prijava mora da se sastoji od sledećih podataka: ime i prezime, mesto prebivališta, datum rođenja, broj telefona i zanimanje. U naslovu mejla potrebno je napisati: “Prijava za kurs web programiranja”.

Za pohađanje kursa svi zainteresovani moraju poznavati engleski jezik na nivou razumevanja napisanog teksta, da imaju sposobnost logičkog razmišljanja i zaključivanja i sposobnost za uočavanje detalja.

Polaznici i polaznice kursa moraju sami da obezbede prenosne računare koje će koristiti tokom nastave u okviru kursa.

Za sve koji budu pohađali više od 80 odsto nastave – kurs će biti besplatan, dok će svi koji budu pohađali manje od ovoga i oni koji budu odustali od kursa – morati da plate troškove nastave.

Pre početka kursa svi polaznici će biti u obavezi da potpišu ugovor kojim se definišu njihova prava i obaveze tokom pohađanja kursa, a na kraju će svi uspešni polaznici dobiti sertifikate.

Kurs će se održavati od jula do septembra u prostorijama Udruženja Prevent u Novom Sadu (Jovana Subotića 19).

Projekat „Mladi su izvor energije“ sprovodi Udruženje Prevent, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Partneri na projektu su: Opština Žabalj, Omladinska zadruga “Patrons021”, Udruženje Remiks, Akademsko tutorstvo za sticanje preduzetničkih veština.

25/06/2016 11:09

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments