Junski DaFED#44

02/06/2016 09:53

Junski DaFED#44

DaFED#44 će se održati u sredu, 08. juna 2016. sa početkom u 18h. Predavanja na temu UX/UI će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb).

DaFED#44-predavaci

Predavači na DaFED#44 su:

Adrian Zumbrunnen – (Google) – je UX dizajner, pisac i zaljubljenik u kafu, koji živi i radi u Cirihu. Adrijan piše i drži predavanja o dizajnu. Pre nego što je postao freelance dizajner bavio informacionom veb arhitekturom, trenutno radi u Google-u, u oblasti dizajna i na projektima kao što su AdWords i Google Maps.

Nemanja Ivanović – (Deutsche Telekom) – je Art Director/Designer. Poslednje 2 i po godine živi i radi u Nemačkoj za Deutsche Telekom. Ove godine postao je Creative Director & Co-Founder francuske agencije “Alexander The Great”. Jedan je od sudija na prestižnom awwwards.com. Za njega je dizajn osećaj. Strast. Sjaj u oku. Sposobnost za rešavanje problema kroz “design thinking” i konstantno pomeranje granica makar i sa najmanjim detaljima. Na kraju ti detalji nas i definišu ko smo u stvari…

Teme predavanja:

Animacija, Adrian Zumbrunnen

  • Animacija je ključni deo dizajna u smislu mikro interakcije. Kako se interfejs razvija tokom vremena će definisati to kako ga mi razumemo. Adrian će pričati o tome kako odgovarajuća interakcija može da unapredi korisničko iskustvo.

Dizajn proces, organizacija, stil, tool-ovi, poneki tip i magija, Nemanja Ivanović

  • Proces kreiranja njegovog poslednjeg projekta, rađenog za fudbalski klub “AS Monaco”. Nemanja će nam ispričati o odlukama koje su donesene i zašto. Šta su bili izazovi i nedostaci. Opisaće komunikaciju unutar tima, client-side kao i brifovanje kreativnog razvoja. Puno zanimljivih i veoma realnih stvari kroz koje svako od nas prolazi i rešava ih na totalno različite načine.

Sponzori junskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing, Eton Digital.

Prijavite se na DaFED#44

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

Vidimo se, DaFEDsi! 🙂

02/06/2016 09:53

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments