Besplatna tribina za nastavnike i roditelje: Kako kontrolisati asocijalno ponašanje dece?

19/02/2019 11:02

Besplatna tribina za nastavnike i roditelje: Kako kontrolisati asocijalno ponašanje dece?

Institut za moderno obrazovanje i Centar za razvoj karijere organizuju besplatnu tribinu pod nazivom „Stišaj svoj bes”, koja će se održati u sredu, 20. februara, od 18:00 do 20:00. Ova tribina namenjena je roditeljima, ali i svim ostalim vaspitačima, nastavnicima i profesorima, koji će imati priliku da s različitih aspekata upoznaju najčešće razloge zbog kojih deca ispoljavaju bes i agresiju.

Tribina „Stišaj svoj bes” će se održati u prostorijama Instituta (Beograđanka, Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana, IV sprat, Amfiteatar), a svi zainteresovani svoje besplatno prisustvo mogu obezbediti putem ovog linka.

Šta vas očekuje?

Prisustvo ovoj tribini omogućiće vam da usvojite korisne veštine pomoću kojih ćete moći da kontrolišete, umanjite i u potpunosti eliminišete negativno ponašanje dece. Uz to, saznaćete sve o ulozi roditelja i njihovoj saradnji s nastavnicima s ciljem vaspitanja i socijalno-emocionalnog razvoja učenika.

Kompletnu agendu tribine i sve ostale detalje o predavačima i prijavljivanju možete pronaći na ovom linku.

Institut za moderno obrazovanje – prilika za sve koji žele da napreduju

Svi nastavnici, profesori, stručni saradnici i ostali zaposleni u obrazovanju imaju priliku da kroz godišnje članstvo u Institutu ostvare napredak u karijeri. Institut za moderno obrazovanje namenjen je svima koji žele da se usavršavaju i steknu nova, primenljiva znanja, da upoznaju mogućnosti primene tehnologije u nastavi i pronađu mogućnosti za napredovanje u oblasti koja ih zanima.

U prostorijama Instituta imate priliku da isprobate savremenu obrazovnu tehnologiju, da se upoznate sa njenim karakteristikama i čujete na koji način se ona može upotrebiti u obrazovnom procesu.

Tribina „Stišaj svoj bes” samo je jedna u nizu tribina u okviru ciklusa „Usred srede s problemom”, koji se redovno održava na Institutu. Ova i sve druge održane tribine na različite teme omogućile su mnogim predavačima i nastavnicima da usvoje korisna znanja i približe se ka uspešnijoj karijeri.

Prijavite se što pre, broj mesta je ograničen

Da biste pratili ovu besplatnu tribinu, potrebno je da što pre popunite prijavu i obezbedite svoje mesto, jer je broj slobodnih mesta ograničen. Za više informacija kontaktirajte sa Institutom putem telefona +381 (0)11/40-11-260 ili na imejl [email protected]

19/02/2019 11:02

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments