Portal za sve buduće i sadašnje roditelje: Roditelji.edukacija.rs

04/07/2018 15:14

Portal za sve buduće i sadašnje roditelje: Roditelji.edukacija.rs

U okviru portala Edukacija.rs od sada postoji mesto za sve roditelje, kako za one osnovaca, srednjoškolaca i studenata, tako i za buduće mame.

Pored tekstova i informacija namenjenim trudnicama, poput razvoja bebe po nedeljama, zakonskom pozadinom bolovanja i trudoći po nedeljama, na portalu roditelji.edukacija.rs naći ćete i savete za porodilje, ali i korisne informacije o prijavi novorođenčeta, te roditeljskom i dečijem dodatku.

Takođe, na portalu nalaze se tekstovi i saveti namenjeni posebno roditeljima osnovaca, ali i saveti za roditelje dece koja pohađaju srednju školu, te fakultet.

Uz informacije i pravne aspekte o vršnjačkom nasilju, na portalu roditelji.edukacija.rs, naći ćete i korisne savete o ishrani, kako trudnica, tako i porodilja, ali i beba. Uz to, pratimo aktuelnosti iz svih oblasti od važnosti kako za decu svih uzrasta tako i za njihove roditelje.

Roditelji.edukacija.rs sadrži i bazu podataka o obaveznim vakcinama, zakonima koji se tiču roditelja i dece, kao i spisak porodilišta u Srbiji.

04/07/2018 15:14

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments