Konkurs za džez pevače “Daj glas za Nišvil”

30/07/2015 13:12

Konkurs za džez pevače “Daj glas za Nišvil”

Muzički konkurs za neafirmisane i talentovane džez pevače “Daj glas za Nišvil” raspisan je u okviru podrške Nišvil džez festivalu.

Krajnji rok za prijavljivanje je 3. avgust.

Konkurs je raspisan povodom 100 godina od rođenja muzičkih zvezda Bili Holidej i Frenka Sinatre, a svi zainteresovani za učestvovanje mogu se prijaviti slanjem linka ka svojoj pesmi, odnosno interpretaciji bar jedne džez, soul ili bluz pesme.

Prijavljivanje se vrši postavljanjem linka Youtube ili Soundcloud snimka ili fajla veličine do 10 MV na kom se nalazi demo verzija izvođenja kandidata, na zvaničnu adresu [email protected], nakon čega će svi snimci biti postavljeni na NIS-ov sajt.

Nagrada je nastup na Youth Stage-u Nišvil festivala, što će osvojiti četiri najbolja kandidata, prema mišljenju žirija. Osim toga, pobednici konkursa osvojiće i po dve propusnice za festival, smeštaj tokom festivala i mogućnost učestvovanja na muzičkim radionicama koje se održavaju u sklopu Nišvila.

U prijavi kandidati moraju navesti i listu pesama koje bi izvodili na festivalu, kao i precizan tonalitet kompozicija koje izvodi.

Rezultati konkursa biće objavljeni u četvrtak 6. avgusta.

Konkurs “Daj glas za Nišvil” organizovala je kompanija NIS.

Ostale nagradne konkurse pogledajte OVDE.

30/07/2015 13:12

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments