U koraku sa modom sa niskim budžetom!

23/03/2016 14:13

U koraku sa modom sa niskim budžetom!

Moda može biti zabavna i uzbudljiva ali na žalost vrlo često ima i cenu koja to nije. Blistavi izlozi butika svake sezone privlače mnoštvo ljubitelja mode da vide nove kolekcije, samo da bi im uzbuđenje splaslo kada spuste pogled na cifru koja prati taj neodoljivi komad odeće.

Ukoliko gajite ljubav prema modi koju vaš novčanik ne podržava, postoji nekoliko načina da izgledate kao milion dolara bez većih novčanih izdataka.

Kombinovanje na više načina

U ekonomiji današnjice učeni smo da iskoristimo svaki resurs koji posedujemo, što je koncept koji se može primeniti i prilikom odevanja. Letnju haljinu možete nositi i u sred zime ako je uklopite sa hulahopkama ili helankama. Ukoliko se odlučite za par sa interesantnim dezenom vaša zimska kombinacija može biti čak i bolja nego letnja.

letnja suknja

Uz letnju suknju/haljinu obucite hulahopke i kardigan i spremni ste za hladnije dane!

Možete obući i kardigan preko ili košulju ili rolku ispod haljine i od letnje haljine dobijate odličnu zimsku kombinaciju. Tradicionalni džemper možete zameniti nekom tanjom jaknom poput teksas jakne kako biste postigli drugačiji i moderniji izgled.

moda kolaz

Iskoristite svoj ukus i stil kako bi eksperimentisali sa garderobom!

Uživite se u ulogu ličnog stiliste i probajte da spojite ono što vam se na prvi pogled činilo nespojivo. Možete se prijatno iznenaditi brojem opcija koje ćete imati nakon toga, a da niste morali da napustite udobnost vašeg doma.

Zavirite u ormar vaše majke ili bake

Ovo je stara i proverena metoda koja vas ne može izneveriti. Današnji trendovi su samo reinkarnacija trendova koji su vladali dekadama prošlog veka, te postoji velika verovatnoća da ćete pronaći stvar koja veoma nalikuje na onu koju ste videli u izlogu butika.

retrko fashion

Neki komadi odeće nikad ne izlaze iz mode!

Pored estetike, prednost ovih predmeta je i kvalitet izrade – u doba kada su oni nastali mnogo se više pažnje posvećivalo kvalitetu proizvoda, stoga će takve predmete najverovatnije moći naslediti i sledeća generacija.

Posetite lokalni buvljak

Na buvljaku se možete obući od glave do pete za istu sumu koju biste potrošili na jednu nogavicu najnovijeg modela pantalona u nekom od butika.

kupovina

Prednost buvljaka je to što nikada ne znate šta ćete pronaći i koliko će ti unikatno i jedinstveno biti!

Problem sa kojim ćete se suočiti prilikom posete buvljaku je što se pronalaženje odevnih predmeta koji su vredni vašeg novca mogu činiti jednako komplikovanim kao potraga za skrivenim blagom. Kupovina na buvljaku zahteva vreme, strpljenje i koncentraciju ali ako je kupovina aktivnost u kojoj uživate, ovo iskustvo vam može predstavljati zabavan izazov.

Iako se moda često smatra sinonimom za luksuz, suština mode je autentičnost – a autentičnost nema cenu.

23/03/2016 14:13

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments