Pronalazak ličnog stila u moru trendova

15/03/2016 13:49

Pronalazak ličnog stila u moru trendova

Moda je industrija koja opstaje na trendovima. Ljubitelji mode svake sezone pomno iščekuju i prate ishode kreativnosti dizajnera iskazane na modnim pistama širom sveta.

Raznovrsnost i inovativnost je ono što oblikuje modu i razvija njenu industriju. Ova industrija međutim sadrži paradoks koji se kod modno osvešćenih osoba ceni iznad svega – lični stil.

young-690958_640

Čak i kreativci koji stoje iza tih trendova se trude da ostanu verni svom ličnom stilu.

Karl Lagerfeld se ne može videti u javnosti bez svojih sunčanih naočara, odela i rukavica, Dajen von Furstenberg se kune u svoju haljinu na preklop, dok je Žan Pol Gotije prugastu majicu mornarnarskog motiva učinio svojim zaštitnim znakom.

magazin foto stil

Karl Lagerfeld, Dajen von Furstenberg, Žan Pol Gotije

Svi oni su izgradili svoj lični stil na kojem su  izgradili i svoje modne imperije. Te imperije, pak, ne bi bile ono što su danas da nisu držale korak sa trendovima. Ključ njihovog uspeha je što su uspeli da trendove i inovacije uklope u suštinu svojih estetskih preferenci, to jest svog ličnog stila.

suit-691849_640

Cilj pri pronalaženju ličnog stila je da se vi osećate samouvereno i lagodno u odeći koju nosite i da ona odražava vašu jedinstvenost. Lični stil nije lako pronaći, naročito kada ste konstantno bombardovani sa naslovima i editorijalima modnih magazina koji svakog meseca glorifikuju novi trend kao predmet koji je neophodno posedovati.

fashion-605508_640

Iskoristite tu bujicu informacija u svoju korist i odaberite nekolicinu predmeta u trendu koje ćete uklopiti sa vašim omiljenim komadima odeće. Trendovi nisu neprijatelji ličnog stila, već saveznici koji vam mogu pomoći da osvežite svoju garderobu tako da vaš lični pečat i dalje ostane verodostojan.

15/03/2016 13:49

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments