Kako održati vezu na daljinu?

23/11/2016 09:25

Kako održati vezu na daljinu?

Bez obzira na to koliko se partneri vole, veza na daljinu može vrlo lako da dovede do raskida jer je teško održiva – sem ako se na njoj ne radi na pravi način.

Kada partneri nisu u istom mestu i kada im je otežano redovno viđanje – potrebno je raditi prave stvari kako bi se takva veza sačuvala.

Budite u kontaktu – stalno

Potrudite se da sa voljenom osobom stalno komunicirate i da je “obaveštavate” o svim dešavanjima iz svog života. Važno je da daljina ne utiče na to šta će partner znati o vama i vašoj svakodnevnici.

Pišite kratke poruke, razgovarajte preko telefona, delite i najmanje sitnice koje se vama učine zanimljivim, koje vas nasmeju, rastuže i slično.

Razmenjujte fotografije

Veoma je važno da voljenu osobu podsećate na sebe – u fizičkom smislu. Uostalom, zar nije baš nasmejano lice voljene osobe ono što bi vam popravilo dan ili učinilo da se osećate manje usamljenim?

Pravite iznenađenja

Kako bi se smanjila razdaljina – važno je održavati vezu zanimljivom i uzbudljivom. S vremena na vreme napravite neko iznenađenje za voljenu osobu – napravite nešto ili napišite pismo i pošaljite – na taj način partner će imati nešto što će moći da drži u ruci, a što je vaše ili ste vi napravili.

Osim toga – napravite iznenadnu posetu voljenoj osobi, bez obzira na to što možda ne možete da se zadržite dovoljno dugo. Važan je taj efekat koji ćete postići iznenadnim dolaskom.

Imajte zajedničke aktivnosti

Iako niste fizički povezani i na istom mestu uvek – to ne znači da ne možete da imate zajedničke aktivnosti koje će vas povezivati. Na primer – čitajte istu knjigu ili imajte isti hobi kojim ćete se baviti u slobodno vreme – to će vas učiniti bliskijim iako ste možda izuzetno daleko.

23/11/2016 09:25

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments