Sajam zapošljavanja u Beogradu – LINK2job

15/09/2015 10:36

Sajam zapošljavanja u Beogradu – LINK2job

Svi koji žele da pronađu posao ili postojeći zamene boljim, mogu da dođu na veliki sajam zapošljavanja LINK2job koji se održava 18. septembra od 10 do 19 časova u Crowne Plaza u Beogradu.

Svi posetioci će dobiti besplatni online kurs engleskog jezika, a oni koji budu imali malo više sreće mogu dobiti i besplatni online kurs programiranja, dizajna i poslovnih veština.

Besplatni kurs engleskog jezika se mora rezervisati pre Sajma, a na Sajmu se potvrđuje rezervacija.

Na sajmu će nove zaposlene tražiti brojne uspešne kompanije, kao što su Mercator, Comtrade, Ernst&Young, Zepter, Delhaizen Serbia, Trizma, Infostud, obrazovne ustnove ITAcademy i BusinessAcademy.

Sajam LINK2job podržava Grad Beograd, član Gradskog veća i predsednik Saveta za zapošljavanje Dragomir Petronijević kao i Nacionalna služba za zapošljavanje.

Sve posetioce sajma očekuje niz besplatnih sadržaja koji će im pomoći da dođu do posla koji žele:

  • besplatna izrada profesionalnih fotografija za CV, koje na sajmu za svakog posetioca prave stručnjaci za obradu fotografije, Job Box, Socialn Network Corner i Laptop Corner,
  • besplatna predavanja o tome kako proći intervju za posao uspešno,
  • kako pronaći posao preko društvene mreže LinkedIn-a,
  • kako uspešno pokrenuti freelance karijeru i zarađivati od kuće, itd.

Sajam zapošljavanja LINK2job je projekat LINK Centra za razvoj karijere koji pruža podršku pri unapređenju karijere, kroz držanje seminara i radionica na temu poslovanja i sticanja dodatnih veština. Cilj Centra je promocija celoživotnog učenja, podsticanje napredovanja u karijeri i otvaranje mogućnosti profesionalnog usavršavanja svakog korisnika.

Ulaz na sajam je besplatan, a prijava se nalazi ovde.

15/09/2015 10:36

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments